Všechno o všem

4 znamení, jak zjistit, jestli tě má rád.

Ahojky, takže dnes jsem vytvořila článek pro spíš moje starší čtenářky. Asi se ti někdy stalo, že se ti líbil nějaký kluk, ale ty sis nebyla jista, jestli on má tebe taky rád. Zjisti!


1. Kontakt i na dálku

Samozřejmě bys na něj už dávno měla mít nějaký kontakt. Ať už číslo, skype, viber nebo další sociální sítě. Pokud ne, co nejdříve se ho zeptej, ale jen tak nenápadně, ať to nevypadá, že se vnucuješ. A piš si s ním. Pokud bude odepisovat znamená to, že ho to asi baví.


2. Komunikace

Ale komunikovat musí i když jste spolu. Musí si někdy s vámi sám od sebe popovídat a pokud tě na 100% ignoruje a baví se s někým jiným, asi  z tebe nadšený neni. 


3. Má holku?

Velká otázka, kterou jsem měla dát asi hned na začátku je asi taky jestli má holku, kterou má rád, protože pak tebe asi milovat nebude a tý holce pls neubližuj....mám z toho vlastní zkušenost a je to fakt taková hnusárna, že já asi nwm jak to popsat. Je to těžký zjistit, protože je asi trošku víc divný se ho zeptat:" Máš holku?!" O tom bych prakticky mohla udělat další článek. A nebo ne, kašlu na to. Ale někdy se to během konverzace hodí tak nenápadně. A co ty víš, třeba se tě zeptá první, jestli máš kluka! :).


4. Zeptej se ho, jestli seš hezká.

Ok, ty se ho neptej, to bys to asi totálně zabila! Zkus to přes kámošku/kámoše/příbuzné nebo kohokoliv koho znáte oba. Ať ten někdo během konverzace s ním se třeba zapovídají o holkách, které taky znají oba a pak ať se dostanou k tobě a uvidíš!:) Je těžké najít nějakého takového kámoše, ale vždy se někdo takový objetavý najde!:D Pokud to teda neni naprostej kretén a nevyžvaní mu to!


PS: Pamatuj si jedno pravidlo: Nikdy mu neříkej:" Miluju tě!", když nevíš jestli tě on má taky rád. Pak se rozpadne i celé přátelství.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.