Všechno možný

Poradna pro všechny 3 ♥

Ahoj všichni!!!!

Jelikož jste si všichni nemuseli všimnout mého prvního ani  druhého poradního článku, je tu další jako připomínka.....

Tohle se tady děje:
Vy mi sem do komentářů budete psát otázky na různá témata, a já se Vám budu snažit nějakou tou radou pomoci. Vaše otázky se můžou týkat čehokoli!!! 

Dále bych chtěla některé lidi upozornit na jednu věc! Má to probíhat takhle: Vy mi napíšete otázku, já vám na ni odpovím, a pokud k té odpovědi máte nějakou doplňující otázku, prosím, ale nepište mi, že jsem blázen atd.

Popíšu Vám ten příklad:

Hráčka:  Kdo byli mí předci?

Já: Já jsem křesťanka, takže já podle Bible věřím v to, že Bůh stvořil Zemi a všechno co je na ní včetně člověka, který vypadal úplně stejně jako my teď. Takže podle mě jsou naší předkové úplně stejní lidí jako my.

Hráčka: Bůh neexistuje to si vymysleli blázni.

Já: To není pravda, Bůh existuje. Nemusíš v to věřit, ale alespoň se nenavážej kvůli víře do druhých

Hráčka: si blázen chápeš že si to vymysleli lidi to jak já že bych si vymyslela že existují strašidla

Já: Tak když jsi s tím začala tak za 1. blázen si tady leda tak ty a za 2. tak proč jsi se mě na to teda ptala?         Ty ses mě zeptala a já jsem ti odpověděla. To je můj úkol, nic víc ani míň. To, že s odpovědí                   nesouhlasíš, je tvoje věc.

A ta poslední zdůrazněná věta platí pro všechny! Jenom bych Vás chtěla poprosit, abyste se v komentářích k této pravdivé události, jež jsem popisovala, nevraceli....



Tak tohle byl můj dnešní článek, jestli se Vám líbí, tak dejte + a napište mi Vaše otázky.... :-D



Komentáře

elisonka(Milujeme Meghan Trainor!)

terkamaderka: Já si myslím, že duchové existují. V naší obci máme 2 školky. Jedna je Svatoborská a druhá Mistřínská. Ve Svatoborské školce se samy rozsvěcují a zhasínají světla a samy se odemykají dveře. Všimly si toho uklizečky, které tam kvůli tomu odmítají chodit uklízet. Půjde jim to tam posvětit farář. Žeprý na tom místě, kde je ta škola, stál nějaký starý dům. Kdo ví, co všechno se tam událo....

elisonkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.