Všechno možný

Nová super soutěž!!!!

Ahoj všichni!!!!

Dnes jsem si pro Vás připravila soutěž....


Abych byla přesnější, tak tuhle soutěž nepořádám jen já sama, ale pořádá ji se mnou i Draculaura 29, která má tento článek slíbený, za 2. místo v mé soutěži.


V čem soutěž spočívá:

Musíte upéct nějaký zákusek, bábovku, perníčky, sušenky, nebo prostě něco, na co máte chuť a vyfotíte se s tím. Na fotce, ale musíte být VY a vaše laskominka, nebo prostě, co jste pekli. Říkáte si: "Proč bych měla něco péct jen do nějaké blbé soutěže?" No, výhoda je v tom, že co i upečete, tak si můžete tak potom sníst!!!! :-D :-D Takže jestli se chcete zúčastnit, zpříjemnit si ráno, odpoledne či večer lahůdkou, kterou jste si upekli stačí jen něco upéct, vyfotit a poslat. Fotky mi posílejte do soukromých zpráv tady na stránkách HPD.cz do 26. 12. 2015. Další výhoda spočívá v tom, že soutěž končí až po Vánocích, tudíž, když se před Vánocemi peče Vánoční cukroví, tak se s ním jen vyfotíte a je to!!!! Hlavně mi sem dolů do komentářů musíte napsat, že se zúčastníte!!!

Ceny:

V této soutěži si nebudeme hrát na 1., 2. a 3. místa. ale vyřešíme to takto: Prostě KAŽDÝ, kdo mi pošle fotku, kde jste s tím, co jste pekli, dáme každá 6+ - já i Draculaura 29 k vašim komentářům ne článkům, pokud máte blog. Takže budete mít dohromady 12 +!!!! To je super, ne???? Dále Vám udělám článek na přání a taky se můžete domluvit s Draculaurou 29, že by s Vámi udělala rozhovor!!!!!


Tak jestli se Vám tento článek líbí, tak dejte + a napište mi, kdo se zúčastní, abych počítala, kolik Vás tak asi bude.... :-D Taky Vám přeji krásný předvánoční čas!!!!!

      


Komentáře

Žužlík_15VIP(ANIME!)

Taky se zúčastním. Ale radši mi napiš třeba 20. 12. do SZ, prostě mi to připomeň, abych na to nezapomněla, páč já jsem zapomnětlivkasmajl

Žužlík_15To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.