Všechno možný

Moje BFF (Best Friends Forever)

Ahojky!!!!! 

Dnes si popovídáme o BFF. Někdo ji/ho má a někdo ne......


Spousta lidí BFF má, ale jsou i lidi, kteří bohužel svou/svého BFF nemají. Jestli tento článek čteš ty, kdo BFF má, máš veliké štěstí, protože mít BFF je prostě úžasné. Já sem taky kdysi měla BFF a užívali jsme si spolu spoustu legrace, navštěvovali jsme se, hráli spolu hry, jezdili spolu o prázdninách na chatu a spoustu dalších věcí. Bylo to úžasné!

A jestli tento článek čteš ty, kdo nemá svou BFF, chápu tě, protože sem svou BFF ztratila. Má bývalá BFF mě vyměnila za jednu spolužačku ze třídy. Od té doby už sem si žádnou/žádného BFF nenašla.... Je to smutné, když nemáš BFF, nebo alespoň někoho, kdo by byl ochotný např. jít s tebou ven, zahrát si nějaké ty hry, popovídat si o všem možným a spoustu dalších věcí. Pokud jsi ještě na ZŠ, neztrácej naději! Až budeš na SŠ, budou tam noví spolužáci s kterými se právě ty můžeš stát BFF a to je veliké štěstí. A pokud jsi už SŠ a nikdo se s tebou nebaví nebo s tebou nikdo nechce být BFF také neztrácej naději! Každý nemusí mít BFF. Ke štěstí stačí obyčejná láska. A věřím, že pokud jsi ještě neměla BFF, zas tolik ji nepotřebuješ. Na celém světě je spousta krásných kluků a minimálně jednomu se zalíbíš a třeba se nakonec i vezmete. To je přece lepší než BFF ne??????? Láska je prostě všechno..... :-D


Tak tohle byl můj článek, doufám, že se Vám líbil a jestli jo, tak dejte +  A nezapomeňte napsat do komentů, jak se Vám tento článek líbil, nebo nelíbil..... Těším se na Vás u dalšího článku!!! :-)


Komentáře

janinka.jjj(EMO-GIRLS)

Chápu tě....
Ale tak k článku, když jsi měla kamarádku, která tě opustila asi to nebyla pravá bff, forever znamená navěky, když tě opustila tak to nebyla bff!.. Určitě si najdeš někoho lepšího! smajl ... Teda nevím jak ty, ale pro mě je teda přátelství důležitější než láska....smajl

janinka.jjjTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Ema 3

Já jsem měla BFF ale na začátku roku se přestala se mnou bavit . Nevím ani proč a co jsem jí udělala že se na mě naštvala. Teď už nemám žádne kámošky a je mi někdy i do pláče .

Ema 3To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.