Všechno možný

Poslední prázdninový den :-(

Ahojky všichni!!!

Nevěděla sem, jakou mám zvolit kategorii na tento článek tak sem dala zajímavosti. Přeji Vám příjemné čtení!


Uvědomujete si, že vlastně už zítra je první školní den?!?! Někdo (šprti) se do školy asi těší, protože se naučí něco nového (jestli si šprt, tak se ti moc moc moc omlouvám). Ale někteří se do školy netěší, protože musí brzy vstávat, nejradši by školu vyhodili do vzduchu atp. Ovšem, na škole je něco i dobré... Vždyť se po dlouhých prázdninách opět shledáte se svými spolužáky a přáteli!!! Ale je přece jenom poslední prázdninový den a tak bysme tento poslední zbytek dne měli alespoň trochu využít! Zajděte si s rodinou na procházku nebo na piknik! Vyjeďte na kola nebo na brusle! Prostě si tento den pořádně užijte!!! 


Jestli se Vám tento článek líbil tak dejte + a napište nějaký komentář :-D

Komentáře

KS

No mně vadí, že lidi nazývají chytré lidi šprty. Ano, už si na to všichni zvykli, ale není to přesný název. Šprtání znamená učení, ale chytří se moc učit nemusí, takže se mi nelíbí, že jsou takhle nazýváni. Na druhou stranu šprt může taky znamenat to, že se člověk rád učí, takže vážně nevím. smajl Neber to nějak špatně. Jen můj názor

KSTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

jana2VIP(Nemáme rádi školu,zvířátk...)

Já šprtka nejsem,ale do školy se těším.Prostě nemyslím na to,že se budu muset učit a snažím se myslet na to,že uvidím přátele,že bude o přestávkách sranda a že některý hodiny zase až tak špatný nebudou (výtvarka,rodinka,občanka,dějepis).

jana2To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.