všechno dohromady s kajabaja

kouzla a magie

KOUZLA NA LÁSKU
1. CHCEŠ ABY SI TĚ VŠIMNUL :
Potřeby: 7 okvětních lístků růže

7 jadérek z jablka

7 kapek vanilkového extraktu

7 kapek jahodové šťávy

7 kapek malinové šťávy

7 polévkových lžic vody

2 lžičky skořice

Postup: Sedmý den v týdnu (neděle) smícháš v sedmou hodinu (ráno nebo večer v sedm) při svitu sedmy červených svící všechny svoje přísady v hrnci. Sedmkrát vše zamíchej a opakuj při tom toto zaklínadlo: " míchám tady bouři, ať jeho srdce po mě touží."

Směs uvař, slij přes síto a dej do ledničky. Následujících sedm dní si každý den ráno vezmi jednu lžičku lektvaru. Tvoje tajná láska tě uvidí v úplně jiném světle a tvé záření se mu bude zdát okouzlující.


2. CHCEŠ ABY SE DO TEBE ZAMILOVAL :

Chceš, aby se do tebe tvá tajná láska zamilovala, nos u sebe dva květy bílé růže. Jeden v pravé kapse u bundy a druhý v levé. V noci si dej jeden květ vedle sebe na polštář a druhý k nohám. Po třech dnech květy spal žlutou svící. Pak už je vše jen otázkou času, než se chytí.

3. CHCEŠ ABY TĚ POLÍBIL :

Na bílý kus papíru obtiskni svoje červeně namalované rty. Papír spal nad červenou svíčkou. Představ si kluka, který by tě měl políbit a říkej: " polib mě, až se uvidíme. Polib mě (jméno tvé lásky). Řekni, že jsem ti chyběla a polib mě!!!


4. CHCEŠ SE ZBAVIT TRÁPENÍ S LÁSKOU :

Postav růžovou svíčku mezi bílé a na papír napiš jméno kluka na kterého chceš zapomenout. Papírek se jménem spal v plamenu růžové svíčky a říkej: " ať tvé jméno shoří jasným plamenem to, že na tebe zapomenu mě osvobodí v tento moment"

Popel nech napadat do misky s vodou. Toto kouzlo působí nejlépe při úplňku.


5. CHEŠ POZNAT SVÉHO BUDOUCÍHO KLUKA :

a) Vystřihni z papíru srdce a napiš na něj jména kluků, kteří se ti líbí.

Pak ho otoč popsanou stranou dospod a propíchni ho jehlou na

libovolném místě. Propíchnuté jméno bude patřit tvé budoucí lásce!

když se netrefíš do žádného jména, znamená to, že si na lásku ještě

nějaký čas počkáš anebo, že to pravé jméno na srdci chybělo.

b) Chceš zjistit, jak se bude jmenovat tvůj kluk, kterého v nejbližší

době potkáš? Než půjdeš spát, dej si pod polštář kartičky, na které

napíšeš klučičí jména. Ráno po probuzení si jednu vytáhni, a hned

se to dozvíš!

c) Chceš vidět ve snu svoji budoucí lásku,Kup si sušenou levanduli,

naplň s ní plátěný pytlíček, dobře ho zavaž a dej pod polštář. Krásné

sny o tvém vyvoleném.

d) Nastříhej z papíru třináct stejných kartiček. Pak napiš na šest z nich

voděodolným fixem svoje přání. Zamíchej kartičkami a všechny je

polož na dno misky nebo umyvadla. Pomalu na ně malým proudem

nalévej vodu a pozoruj popsané kartičky. Ta, která jako první vyplave

na povrch, ti napoví, které přání se ti splní. Pokud vyplavou nepopsané

kousky papíru, na splnění svých přání si budeš muset ještě chvíli počkat.

e) JEN PRO ODVÁŽNÉ !!!

Tohle je jen pro silné nervy. O půlnoci zapal svíčku a zhasni světlo.

Postav se před zrcadlo a opakuj, že chceš vidět tvář svého budoucího

kluka. Musíš se hodně soustředit… a magie začne působit! Nad tvým

ramenem se objeví obrys klučičí tváře.

KOUZLA A ČÁRY
Kouzla a čáry jsou součástí čarodějnictví, kterou nejčastěji používá čarodějnice pracující sama. Kouzla dělají celé skupiny , ale existují velmi účinná kouzla, která může provádět jednotlivec. Nejdůležitější pro čarování jsou CITY. Musíte CHTÍT, aby se něco stalo. Musíte si to přát celou svou bytostí a prostřednictvím této touhy vložíte veškerou svou sílu do kouzla. To je důvod, proč je mnohem lepší dělat taková kouzla pro sebe než žádat někoho jiného, aby to pro vás udělal. Jestliže děláte nějaké kouzlo pro druhou osobu, neexistuje způsob, jakým by se vám mohlo podařit vložit stejnou dávku emocionální síly do naplnění přání druhé osoby. Jak na to? Vytvořte jednoduchý kruh a čarujte v kteroukoli dobu. Ale pozor, správně byste měli čarovat na místě, kde vás nikdo nebude rušit! Kouzlo opakujte 3x do týdne, výsledky se dostaví. Můžete dosáhnout všeho, co chcete, ale pamatujte si jedno pravidlo: "Dělej, co chceš, pokud to nikomu neuškodí".
Dám vám doporučení vyzkoušet tento jednoduchý testík, který sice zná víc lidí ale je to fakt dobrý na zjištění magických schopností !!!

Požádejte kamaráda, známého, mamku, taťku, sourozence nebo jinou osobu aby se svlékla do pasu a posadila se zády k vám. Natáhněte ruku s dlaní obrácenou dolů a prsty u sebe a namiřte ji na její záda. Konečky prstů udržujte ve vzdálenosti asi 2,5 cm od povrchu pokožky. Teď pomalu pohybujte rukou nahoru a dolů podél páteře. Snažte se držet paži rovně a soustřeďte své myšlení na vyslání veškeré své energie svou paží do ruky a konečků prstů.

Pokud vám osoba sdělí, že nic necítí, tak vám nerada musim říct že vy asi pravděpodobně žádnou vnitřní sílu nemáte, a nebo jste si test udělali jen z legrace. Ale pokud vám osoba sdělí, že cítila lehké šimrání, spíše brnění, nebo i něco jiného, gratuluji. Pro vás bude čarování hračkou. Fakt to zabírá J papa :-*

ZAKLÍNADLA
Zaklínadlo lásky
"Vyzývám vás nebeské síly, ať dojde má zpráva k svému cíly. Ať zjistí můj (jeho jméno) milý, že mě má rád, ať láskou ke mně nemůže spát". Ať se tak stane.



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.