Všechno crazy co vymyslím :-)

Halloweenská povídka - Dům jako z hororu #2

Takže nazdárek lidičky! Tak jakpak se máte?.. No, tak dejme tomu, že dobře.. Máme tu další díl strašidelné povídky! Omlouvám se, že jsem snad milion let nevydala článek, ale nepovedlo se mi vymyslet žádný pokračování mé povídky.. Ale už vás nebudu napínat....TADY je odkaz na #1 díl mimochodem. Bla,bla začínáme.

                                                                                                                                                          31.10.2015 

KONEČNĚ je tady halloween! Ze včera už mám vyrobený kostým a Andy taky. Hm, měla bych se jít připravit, za chvíli dorazí... Tak já mažu... :-) 

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

,,Emo, dělej, Andy za chvíli dorazí a ty ještě nejsi ani namalovaná ani převlečená" zavolal na mě Nikolas. Ema jen zakoulela očima: ,, Vždyť už jdu!" a zavřela se v koupelně. Tam se nalíčila a oblékla se do kostýmu zombieho. Pak se prohlédla v zrcadle. Najednou uslyšela varovný šepot, jako kdyby jí někdo upozorňoval na něco nebezbečného. Už od rána měla takový divný pocit, ale myslela si, že je to jen tím Halloweenem. Zaposlouchala se do šepotu a slyšela děsivou a divnou básničku: Koledu, nebo vám něco provedu, slitování mít nebudu a ty ZEMŘEŠ!  Ema vyjekla a do koupelny vletěl Nikolas:,, Co to tady zase blbneš, málem jsem z tebe měl infarkt, ty inteligente! Nebo to byl pokus o vtípek? Andy už je tady?"  Pak se zarazil: ,,Ale Andy tady nikde nevidím, takže buď na mě odněkud bafne nebo netuším, proč si ječe - pak zazvonil zvonek. Seběhli jjsme dolů a ve dveřích stála Andy. Ema se na Nikolase podívala a on se zase podíval na ní. V očích mu bylo zřetelné zděšení. ,, Dobrý načasování, Andy" řekla Ema a plácla si s ní. Omlouvám se za to, že to bylo tak krátké, ale hned zítra udělám pokračování, tak se těšte. Loučí se Vaše Kity :-) sme dolů a ve dveřích stála Andy. Ema se na Nikolase podívala  a on se zase podíval na ní. V očích mu bylo zřetelné zděšení. ,, Dobrý načasování, Andy" řekla Ema a plácla si s ní.

Omlouvám se za to, že to bylo tak krátké, ale hned zítra udělám pokračování, tak se těšte.

          Loučí se

                      Vaše Kity                        :-)  

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.