Všechno crazy co vymyslím :-)

Halloweenská povídka - Dům jako z hororu #1

BAF lidi! Už se bojíte, co? Tak ne no.. Ale dost okecávání, máme tady.......TATATÁ..1.díl mojí halloweenské povídky! Pro ty, co nečetly úvod, tak TADY  je na něj odkaz, aby věděly něco o hlavních postavách a deníku jedné z hlavních postav. Už jste se na to koukli? Bezva, tak můžeme začít!     

                                                                                                              30.10.2015

Jupíííí! Zítra je Halloween! Miluju vyrábění kostýmů, strašidelné vtípky a koledování. S bráchou Nikolasem a bff Andy vždycky chodíme od domu k domu a žadoníme o sladkosti. Rodiče mezitím vyřezávají dýňe a pak připravují náš dům na každoroční halloweenskou party. I LOVE HALLOWEEN!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

,,Tak co, Emo, už víš za co letos půjdeš?" zeptala se maminka Emy ráno. Ema jen rychle přikývla a nacpala do sebe rychle misku mléka a kukuřičných lupínků. Musí toho ještě tolik zařídit! Hned co dojedla, rozběhla se do pokoje a zavolala Andy. Potřebuje, aby jí pomohla s kostýmem. Musí si roztrhat staré oblečení a polít ho falešnou krví, kterou musí ještě vyrobit podle návodu z YouTube., protože jde za zombieho. Andy bydlí nedaleko, takže dorazila do 5 minut. ,,Nazdar Andy, tak co, už jsi našla svou korunku?" zeptal se jí posměšně Nikolas. Andy se jen zašklebila. Minulý rok na halloweenskou party šla totiž za krvavou princeznu a spadla jí korunka do punče. To by ještě nebylo tak hrozné, ale "NĚKDO" ,(Nikolas) hodil do punče gumového pavouka a Andy se ho lekla a vylila punč někam do keřů... :-) ,,Ignoruj ho, víš jakej je.." řekla Ema a povzbudivě se usmála: ,,Víš co? Když nám zbude trochu té krve, mohly bychom na něj nastražit "malou" past." Potom se ĎÁBELSKY zasmála a Andy se rozjasnil obličej. Když obě začaly přemýšlet jak by to udělaly, vytrhla je z myšlenek Emina maminka, když promluvila: ,,Co to tady zase kujete, holky?! Žádné blbiny, jasný?" Ema s Andy na sebe pohlédly, zasmály se a rozběhly se do pokoje. Tam si pustily počítač a společně vybíraly kostým Andy. Nakonec se shodly na strašidelném klaunovi. Andy s sebou měla nějaké svoje staré oblečení a tak si Ema došla i pro to své a společně vyrobily falešnou krev. Potom oblečení různě pocákaly, aby to vypadalo reálně. Nakonec si připravily make-up, který na sebe zítra dají a obě dvě si vybraly make-up podle videa z kanálu GetTheLouk. Pak si vymyslely, co udělají s vlasy- Ema si je natupíruje a Andy si chtěla vzít paruku a tak dívky skočily do krámu a koupily klaunskou paruku, kterou nechaly trochu vyblednout, postříkaly krví a rozcuchaly. Vypadaly vážně strašidelně a reálně. Mezitím se ale setmělo a Andreina maminka si Andy přijela vyzvednout. Tak se rozloučily a Andy odjela domů. Ema už byla unavená a tak si jen zapsala do deníku, jak moc se na zítra těší a že je to jako sen a usnula s deníkem v ruce.

TO ALE NEVĚDĚLA, ŽE TO, CO JÍ ZÍTRA ČEKÁ, NEBUDE ANI TROCHU JAKO SEN , ALE SPÍŠ JAKO NOČNÍ MŮRA....

Tak co, těšíte se na další díl? Jestli dostanu dva plusy a více udělám #2 už zítra.

                                                         Loučí se

                                                                      Vaše Kity 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.