Vše o španělských zemích

KNiha

Hola!

Začínám psát knihu. Dala jsem jí název Ledová princezna. Chtěla bych znát váš názor. Nevadí mi kritika, protože pro mě je nejdůležitější můj názor.

Všechny práva vyhrazena.

Jednoho dne v klidném království si princezna Illiea česala vlasy po své osvěžující a dlouhé sprše. Služka jí podává ručník a říká: „Rychle si to dejte na hlavu, nesmí vás poznat.“
„Nepoznají“, říká Illiea.
Když to dořekne služka se otočí a v tu chvíli Illiea zmizí.
Služka si nejdřív pomyslí, že je to jen nějaká hra, ale zjistí, že tomu tak není a běží za královnou.
Královna a král si myslí, že žertuje, ale pak království je celé smutné, protože už nemají ani jednu dceru. A království plné smutku se promění v ledové království. A tady začíná můj příběh jako ledová princezna Illiea, které je třináct let a nemá žádné vzpomínky.


A druhá knížku Vílí tajemství

Ve vílí říši nežijí jen víly, ale i další bytosti jako jsou duchové či lidé a ti žijí v souladu už asi pět set let. Ale nastal den, kdy pouta souladu byla přetrhána a objevil se muž, který chtěl vládnout světu mocí víl a jiných bytostí.
Pátrá po vílách a pak se z nich snaží vysát moc. Víly se moc výhodně nemohou bránit, protože před rokem umřela, jak vílí královna, tak i její dcera – vílí princezna. A tím nikdo nevládne vílí říši, a proto je tak bezmocná.
Muž, který vše způsobil se jmenuje pan král země Svalilské jménem Ligor big clever Liboe, pochází ze země Lilany, kde se mluví česko- anglicky a tohle v překladu znamená Udatný velký chytrý Liboe a také mají divná jména.
Liboeho se všichni bojí, ale to i lidé. Nikdy takový člověk nestoupil na Zem s takovými úmysly. Určitě by bylo hodně válek, lidi by umírali, ale i jiní. Víly, skřítci, duchové, elfové a také příroda kvůli všem plynů. Nikomu by se nelíbilo, aby celému světu vládl jeden člověk.

TAK TO JSOU UKÁZKY . tAK CO ŘÍKÁTE? pIŠTE DO KOMENTÁŘŮ!

Ádios!

Luckalulu





Komentáře

MisakCZ78(máme rádi HPD.cz !!!!)

Tak to je fakt super byla bych ráda kdyby ti jedna z těch knih vyšla. Určitě bych si jí přečetla smajlsmajlsmajlsmajl Máš super talent nemám co vytknout.Ono to je těžké vymyslet něco nového když je na světě tolik knih.

Snaž se je vydat bylo by to opravdu supr
Věřím ti MisakCZ78

MisakCZ78To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.