Violetta atd.... ♥

VTIPY 2

Jde myška po lese a zpívá si: "Já jdu na Medvěda, já jdu na medvěda."Potká ji zajíc a říká: "Na mědvěda? Vždyť ten tě zašlápne jako nic!"Myška: "No a co? Já jdu na Medvěda, já jdu na medvěda."Potká ji liška a říká: "Na medvěda? Vždyť ten tě celou rozcupuje na kousky!"Myška: "No a co? Já jdu na Medvěda, já jdu na medvěda."Potká ji medvěd a říká: "Myško, co děláš?"Myška: "Já jdu na maliny a kecám voloviny!"



Zazvoní telefon, chlap ho zvedne a ozve se: "O půlnoci k tobě přijede vlak, z vlaku vyjede rakev, z rakve vystoupí kostra!"Muž se lekne, všechno zamkne, zavře a s obavami čeká na půlnoc.O půlnoci opravdu přijede vlak, z vlaku vyjede rakev, z rakve vystoupí kostra. Vleze do domu zachodovým okénkem a přistoupí k vystrašenému muži a zeptá se: "Nechceš lentilku?"


Prochází se blondýna v muzeu a rozhlíží se kolem sebe, až narazí do stolku s vázou, která spadne na zem a rozbije se na kusy.Přiběhne rozzuřený hlídač a řve na ní: \”Ženská nešťastná, ta váza byla z 15. století!!! \” Blondýnka se chytne za srdce a povídá: \”Uuuufff, a já se bála, že je nová.\”


jestli se vám vtipy líbili tak dejte plus

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.