Violetta atd.... ♥

Povídka o seriálu Violettta :)

Jednoho dne se Vio probudila a zjistila ,že je Ludmila zase v koupelně a tak jako strašidlo šla do studia. Tam se jí všichni smáli ,ale došel Alex a Vio bránil. Po chvíli došel i Leon uviděl Vio, Alexe a smaozřejmě posmívající se dav studentů. Leon ten den byl na Vio naštvaný a tak se jí začel posmívat taky. Vio byla moc smutná a utekla do jedné ze zkušebny a tam uviděla Fran se obímat s Diegem. To Vio ještě víc rozhodila a rozhodla se že ve studiu skončí. Fran se jí to snažila vysvětlit ,ale marně. 

Vio došla domu a vzala si deník.

Přemýšlela o celém dni a chtělo se jí brečet. Leon je proti ní a Fran chodí s Diegem a neřekla mi to. Postesknila si Violetta. Když vtom do jejího pokoje vešla Priscila. Zakřičela jak to že nejsi ve studiu Vio. Vio jen odpověděla už tam nevkročím. 

Priscila zavolala Angie aby si s Vio promluvila.


Angie Vio obejmula a promluvila si s ní. German je zase špehoval.

Angie nechtěla aby Vio ve studiu skončila a tak jí vysvětli že když se pohádali s Leonem tak to bylo sice zlé ,ale že se to vyřeší. A ať se na Fran nezlobí ,protože jí to neřekla kvůli tomu aby Vio neublížila.

Další den Vio šla teda do studia. Nikdo se jí už neposmíval. Fran jí vše vysvětlila jak to bylo a Vio se už na ni nezlobila. A s Leonem se nebavila a ani si ho nevšímala.


Postupem času se s Leonem dali zase dohromady a vše bylo jako dřív. Komu se tento článek líbil nezapomeňte dát plus :)


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.