Doggy Day Care
Hra - Doggy Day Care
Video se načítá
Best Love Test Ever
Hra - Best Love Test Ever
Video se načítá
Makeup Artist Adriana
Hra - Makeup Artist Adriana
Video se načítá
Barbie Dreamhouse Designer
Hra - Barbie Dreamhouse Designer
Video se načítá
Monster High Restaurant
Hra - Monster High Restaurant
Video se načítá
Paddle Ball
Hra - Paddle Ball
Video se načítá
Fishao
Hra - Fishao
Video se načítá
Tudor Fashion
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Papa's Donuteria
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Jeu Chiant
Hra - Jeu Chiant
Video se načítá
No Extra Charge
Hra - No Extra Charge
Video se načítá
Monkey GO Happy Mini Monkeys 2
Hra - Monkey GO Happy Mini Monkeys 2
Video se načítá
Robot Unicorn Attack
Hra - Robot Unicorn Attack
Video se načítá
My Little Pegasus
Hra - My Little Pegasus
Video se načítá
Spot Horse 2v1
Hra - Spot Horse 2v1
Video se načítá
 

Větviččin zelený blog

@Recepty - jahodový nanuk a rybízová dřeň

AHoj l-l-l-l-ladies!

Teploty nám OPĚT vyšplhaly nad 30 stupňů (u nás je na sluníčku 42 a ve stínu 37), takže tady mám specielně pro vás recept na chladivej, výbornej, domácí, jahodovej nanuk. A výbornou, chladivou, domácí rybízovou dřeň. A navíc maximálně jednoduché. Snad přijde k chuti :D Oba recepty jsou na cca. 4 porce a nezaberou vám víc než půl hodiny (když nepočítám mrznutí :D )


Domácí jahodový nanuk

Ingredience:

      - 100g tvarohu                                                                       - 600g jahod (malin, borůvek, rybízu...)

      - 2 lžíce cukru                                                                        - 2 lžíce jogurtu

Postup:

   Smíchejte tvaroh s cukrem a jogurtem. Pečlivě promícháme tak, aby se cukr rozpustil. Jahody hodíme do mixéru a důkladně rozmixujeme (nebo nedůkladně, podle toho jestli tam chcete kousky jahod :P ). Když jsou jahody rozmixovány, přidáme směs tvarohu, jogurtu a cukru a opět necháme mixér aby to promíchal za nás. Nakonec směs nalijeme do formiček a necháme zmrznout.


Domácí rybízová dřeň

Ingredience:

     - 1 kg rybízu                                                                           - smetana ke šlehání

     - med                                                                                     - led

Postup:

    Rybíz opláchněte a dejte na hodinu zmrazit (pokud máte mražený, můžete použít ten, jen ho nechte třeba 3 minutky venku aby trošičku povolil). Dále si vemte kostky ledu a rozdrťte je (paličkou na maso, v hmoždíři...). Dále dejte rybíz do mixéru, přidejte med podle chuti a nakonec tam šplíchněte smetanu. Vše rozmixujte. Nakonec ovoce smíchejte s ledem a vložte do skleniček. Tramtadadá! Ochlazení je na světě.

Místo rybízu samozřejmě můžete použít i jiné plody.


Ještě dneska se můžete těšit na dvě domácí zmrzliny, které nebyly v magazínu.


Jednoduché, ne? Užívejte den ;)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.