Venušiny kecy :3

Příběhy ze světa HP

Vítejte u prvního dílu z mé ultra nové povídky ze světa Harryho Pottera. Než začnete psát nesmyslné komentáře, které vlastně smysl dávají, přečtěte si pár věcí, které bych dodala, abych předešla haterům. Příjemné čtení!
1) Tento úvod bude u všech dílů
2) ROZHODNĚ zde nemá jít o jakékoliv kopírování jiných uživatelek, zejména Ravenclaw, která na svém blogu má HP povídku (doporučuji)
3) Nenavazuje a nijak nesouvisí s jinak známou knížkou Harryho Pottera. Vše je vymyšlené a HP se tam neobjeví.
4) Začátek bude nudný
5) Užijte si můj imaginární svět plný cool kouzelníků

6) Nefungují mi odstavce

PS: jména dětí Harryho jsem si vymyslela 

Vaše Venus


Z koupelny se ozýval hlasitý zpěv. Jistě, Mystery je ve sprše. Její krásné dlouhé vlasy jí padaly přes ramena až po zadek. Cítila se, jako královna. Zítra konečně proběhne zdí u nástupiště 9¾. Milovala ten pocit. Byla tu však jedna věc, která jí neskutečně štvala. Děti Harryho Pottera, které zítra nastupují do školy. Jak ona nesnášela pravé Nebelvíráky. Ona, která si hrdě vybrala Zmijozel.

Probudila se. „Sakra!“ ozvalo se z jejího pokoje. Onen pocit, že zaspala ji provázel celé ráno. Naštěstí to byl jen pocit, který všichni známe. Po dlouhých 15-ti minutách, kdy se pořád neozýval její budík se rozhodla, že sama vstane. Popadla svou uniformu a klusala se nasnídat. Už když sbíhala ze schodů ji přilákala ta neodolatelná vůně lívanců od maminky. Tohle jí bude chybět.
„Ahoj mami“ pronesla znaveně Mystery. Maminka jí věnovala překvapený pohled a hned dodala „To se tak těšíš? Obvykle máš problémy vstát v 10:00 a dnes jsi tu už v 7:00?“. Mystery jí neodpověděla a dál zamyšleně šťouchala do lívanečků. Chtěla už být ve vlaku. Ve vlaku cestou do školy.
Je to tu. Zeď a za ní její milované nástupiště, které už navštěvuje po třetí. Hrdě si uvázala šálu a vlasy svázala do jednoduchého culíku vysoko posazeného na hlavě. Nádech a výdech. Ještě se naposledy podívala na svou kouzelnickou maminku. A rozeběhla se….
Ve vlaku bylo narváno, jako nikdy. Och jistě. Všichni se tlačili u vagónu se slavnými dětmi Harryho Pottera. Lily Potterová. Usedlá Neblvíračka vedle ní téměř totožný Severus Potter. Nechápala, jak mohli zneužít jméno tak šlechetného kouzelníka pro toho kluka.
Druhý vagón byl poloprázdný. Hledala vhodné kupé. Nakonec našla. Seděla tam jen zrzavo-vlasá dívčina s obličejem posetým pihami. Oči měla zelené jako smaragd a vlasy svázané do dvou copánků, které jí v důsledku napůl otevřeného okna lehce plandaly. Kolem krku jí visela Zmijozelská šála. Mystery se musela dost klidnit, aby ji nezačala objímat. Hned věděla, že si našla stejnou krev…. Ze slušnosti zaklepala už na otevřené dveře kupé. Dívka zvedla polekaně hlavu od novin, které si právě četla. Mystery jen přejela očima neprve po oné dívce a poté po titulku novin. Stálo tam: Bradavice mají nového ředitele? Pod tím hlásal další: je bezpečné znovu otevřít Bradavice? Všimla si, jak na ní překvapeně dívka zírá. Nedokázala odtušit, jestli kvůli stejné barvě šály, nebo kvůli něčemu jinému. Nastalo ticho, které trvalo nekonečnou minutu. Nakonec se Mystery rozhodla udělat první krok. „A-ahoj…“ řekla koktavě. Náhle ji však zasáhla vlna sebejistoty. Jako vždy, když se před něčím bojí. Je přeci Zmijozel, tohle si nemůže dovolit! „Ahoj, já jsem Mystery Gretcheendová, třetí ročník, Zmijozel“ řekla a v duchu se plácala po rameni, jak to pohotově zvládla. „Mohu si přisednout?“ dodala ještě, aby nepůsobila nezdvořile. Dívka se pousmála. Nejspíš jí těšilo, že má příjemnou Zmijozelskou návštěvu v kupé. „Čau. Já jsem Murph. Fakt mě těší, že jsme obě ze Zmijozelu. Třeba Nebelvír bych nepustila ani na milimetr. Jinak, jsem ročník čtvrtý“. Mystery se musela pousmát. Těšilo ji, že nechová jako jediná k Nebelvíru nenávist. Mystery se usadila a hned se daly s Murph do řeči. Jak později zjistila, měly toho doopravdy hodně společného. „Sto bodů pro Mystery!“ zaječela Murph přes celý vagón. Začaly se dusit smíchy. „Další věc co mi vadí na Nebelvíru“ začala nové téma Mystery „je to, že dostávaj body za každou hloupost! Páni, zalila jsi kytky Hermiono, milion bodů pro Nebelvír“ začala pištivě napodobovat zástupkyni ředitele, McGonagalovou.
Křup. Dveře se rozletěly a dovnitř vešla, nebo spíše vpadla, další dívka. Z jejího naštvaného pohledu se dalo soudit, že slyšela jejich rozhovor o Nebelvíru. Tvářila se ztrapněně a zároveň naštvaně. Murph ani Mystery nevěděly, co mají dělat. Ale jako kdyby jim četla dívka myšlenky. Vstala a oprášila si svou Nebelvírskou uniformu. Krátké, ale svázané blonďaté vlasy jí trčely hrůzou. Nakonec promluvila. „Zdravím“ pronesla lehce naštvaně „já jsem Annie a jsem z Nebelvíru a doopravdy se mi nelíbí, jak o nás mluvíte! A co máte proti Hermioně?! Je to můj vzor!“ rozkřikla se už úplně.
„Odvolejte to!“ dívka rozčilením málem brečela.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ach bože... Tahle prkotina mi zabrala hodinu a čtvrt. Snad se alepsoň líbí.

Můžete si vymyslet svou vlastní postavu. Budu jen ráda. Musí obsahovat:

Jméno a přijimení

Kolej

Jak má zhruba vypadat

Nějaké charakteristické vlastnosti

Čím víc věcí bude, tím méně ji pozměním. Vaše Venus

BTW: Budu ráda, když mi vymyslíte nějaké vhodné jméno

Komentáře

monstr haajVIP(Svět Fantazie ^^)

Smím se též zapojit do dokonalého začátku povídky?
Mariol Laeolss
Havraspár
Mariol je přizpůsobivá, tichá a inteligentní studentka. Je nevýrazná a na prví pohled suchá. Skrývá v sobě ale šílenou osobnost, kterou nikdy nevypustí ven. Ale občas se to na ní projeví. Její oči občas dostanou jedově zelenou barvu, jako její oblečení. Havraspárskou studentku to táhne ke Zmijozelu! Její oči jsou bezvýrazné, někdy vypadá jako robot. Chodí do třetího ročníku. Její rodiče jsou oba kouzelníci. Na krku nosí váček s jedním kouzlem. (pokud to existuje) Je to čistý pesimista a knihomol. Většinu času tráví v knihovně. Má krásné blond vlasy. A pro dobré známky půjde přes mrtvoly. Doslova. Je z trojčat, ale Estel a August bohužel tragicky zemřeli. (vymysli si, jestli při bitvě o Bradavice, nebo jinde, to je jedno) Věčně se utápí v slzách. Vůbec se nesměje. (snad stačí) http://www.imagehosting.cz/images/jpgqhq.png

monstr haajTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

holkajolkaVIP(Svět Fantazie ^^)

Nataša Kate Rians
Zmijozel
Vzhled:
Má černé dlouhé vlasy které nosí v drdolu a velké modré oči.

Je čistokrevného původu.
Je trochu nafoukaná ale na kamarády je milá a se vším jim pomůže.
Nenávidí nebelvíry.
Má bratra Maxe který je v Nebelvíru.
Má zmiji Cissu.

holkajolkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

RiveVIP(Svět Fantazie ^^)

Memoria Rose
Havraspár
Celkem potrhlá dívka, která přes svoji roztěkanost a nepořádku milovnost je vcelku inteligentní. Celkem přátelská, ale nenávidí lidi, kteří chodí do Nebelvíru. Nikdo moc neví proč a ten kdo se jí na to odvážil zeptat se stal na pár hodin pohřešovaný. Objevil se celý rozklepaný, neschopný slova. Naštěstí je tohle jedna z mála podivností, kterou v sobě Memorie ukrývá. Má tmavě hnědé vlasy s lehkým nádechem do zrzava a velké kolouščí oči.
Její rodiče jsou oba čaroději, ale čistokrevná není, matčin otec byl mudla. Byl? Již zemřel.
Memoriesní o tom, že bude prefektkou, ale roztěkanost by mohla být přítěží. Přesto ale doufá, že bude přinášet své koleji spoustu bodů.
Jeden čas zkoušela hrát famfrpál, ale moc jí to nešlo, stále jí něco rozptylovalo a tak zůstává radši u jeho sledování, než hraní. Na krku nosí přívěšek, oblázek ze skla, ve kterém je zalitý lev, co zrovna překusuje havrana.
Má mladšího bratra, který není sice tak chytrý jako ona, ale je velmi ochotný a zručný.
Její patron je pes, konkrétně jezevčík. Nikdy nepochopila proč, má alergii na psí srst (Yeah, to existuje.) Vidí testrály.

RiveTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Ravenclaw(ANIME STALKERS)

Nebudu komentovat podobnost mé a Ančiny postavy. (My víme, Anko, neinspirovala jste se Ludvíškem ? Bodavý pohled ?)
Nezlobím se za "NEkopii mého nápadu na přidání postav", a děkuji za zmínění. Na důkaz míru, zde je postava :
Luccybi Nologic
Havraspár (kam jinam)
Vychrtlá vysoká osoba, bledá kůže která na slunci z červená. Proto Luccybi slunce nesnáší. Má tmavě zelené oči a černé vlasy. Zvláštností na ní je i fakt, že má vždy silné kruhy pod očima.
Luccybi je geniální student, alespoň podle názoru učitelů. Dře na hodiny s divnou, až pedantskou pílí. Je zvyklá psát, rýsovat a plánovat. Vše co vytvoří, musí být perfektní, nikdy však spokojená není. Nechce si nechat pomoct ve svých problémech, uzavírá se od společnosti a nechce s nikým mluvit. Vždy poníženě odchází od kohokoliv, a tajně chodí do koutů plakat. Jejím jediným přítelem byla jedna velmi citlivá dívka, kterou ale zabila kulka mířená proti jelenovi. Od té doby nevěří skoro nikomu, je paranoidní a ustrašená. Pokud si k někomu vytvoří vztah, potřebuje ho nutně a často. Jinak strádá, neboť mentálně trpí velmi často, díky svému neustálému podceňování a ubližování si i fyzicky. K tomuto účelu vlastní malý nožík.
Její oblíbenou činností je přemýšlení o prakticky čemkoliv. Zvláště pak miluje kameny, které si bere a hodiny si s nimi hraje. Ráda i sestrojí všemožné roboty, které pak věnuje škole. Po zjištění, že jsou vyhazováni náhle dokonce začala roboty zdobit stříbrem.
Nemá ráda pompéznost ani hluk kolem Famfrpálu, hluk nenávidí obecně. Navíc není výřečná, takže jí překvapuje řečnení kolem akce. Oplývá, ale neotřesitelnou slovní zásobou a znalostí pojmů.
Její rodina je velmi bohatá, a rodiče by pro ní udělali cokoliv. Ona k ním však neprojevuje žádnou milou náklonnost, chová se k ním chladně, raději diskutuje se svými roboty. A kameny. Trpí samomluvou a tomu co si mumlá není rozumět. Stejně, jako jejímu tichému hlasu. Má lehce Německý přízvuk, ačkoliv není z Německa ale z Anglie.
Skvělý začátek.

RavenclawTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Anka B.VIP

Ravenclaw: *Po milionu let našla Ravenin komentář*
*Čte několik prvních vět*
*Jedna její část se arogantně ušklíbá a druhá se cítí lehce ublíženě, ale snaží se to nedat najevo, navíc chápe Ravenino podezření*
"My? A inspirovat se 'Ludvíškem'? Pche, no dovol... To nemáme zapotřebí, že, Madeline?"
"Ehm, Amando, nemusíš být hned tak kousavá... Ravenclaw nemůže vědět, že jsme použily zejména jeden ze základních pilířů Ančiny osobnosti, zde pojmenovaný Isla, a přidali kus jiné, Ankou již před několika lety vymyšlené postavy.
Vlastně většina lidí ani neví o našem principu hlavních pilířů, stopových prvků, obranných prvků, umělého šlechtění a cibulových slupek... Vlastně ani neví o naší existenci, nemám pravdu?"
"Jak to myslíš, že neví o naší existenci? To jim o nás Anka neřekla?"
"Myslím, že ne. Věděli o Isle, Avis, Gill, Sigrid, Deuxiéme, myslím že i o Jackie, Annie a Ankaře, ale o nás nikdy nemluvila."
"Pff, jak si dovoluje?"
"Je to jednoduše vysvětlitelné. Já Anku chápu."
"Byla bys v tom případě tak laskavá, milá Madeline, a vysvětlila mi, proč se o mně Anka nezmínila? Co za jednoduché vysvětlení mi tu uniká?"
"Jistě, ráda, ale ne tady. Už tak jsme naším zbytečným rozhovorem zamořili tenhle komentář dost."

Anka B.To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Ravenclaw(ANIME STALKERS)

A ještě pár bezvýznamných faktů
1) pesimista až do morku kostí.
2) nemá sovu ani jiného mazlíčka, vlastní však malou plyšovou chobotnici, ke které se stále tulí.
3) její rodiče jsou čistokrevní čarodějové na odpočinku. Také jsou naprosto jiní než ona. Otec je zrozený vůdce a matka baví okolí. S uzavřenou dcerou s mindrákem si nerozumí.
4) má tajnou závislost na pórku, miluje pórek a jeho chuť.
5) kouše si nehty, a jde to silně vidět. Kouše do krve.
6) bez hudebního nadání. Miluje však klasickou hudbu.
7) technický maniak.
8 ) ráda píše podivné hororovo\fantasy\detektivní příběhy.
9) nemá sourozence.
10) líbí se jí zbraně, a umí zacházet s pistolí a vrhat nože
11) velmi slabá, neunese 2kg činku
12) Kuudere.
13) ISTJ
14) melancholik
(((Patron čistě na Venus.)))

RavenclawTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Anka B.VIP

Murph... Je to jen náhoda, nebo Interstellar? smajl (ano, tuhle poznámku jsem si prostě nemohla odpustit)

Tu je moje postava, nevraždi mě prosím za to, jak jsem se rozepsala...

Jméno: Isla Aino Wintersmith(ová)
Kolej: Havraspár (raději by ale zůstala nezařazena)

Vzhled: Má světlé, téměř bílé vlasy, které jí sahají těsně pod ramena a které se jí nikdy nepodaří pořádně učesat. Je nadprůměrně vysokého vzrůstu, má prsty pianisty a všeobecně je poněkud vychrtlá. Což s její bledou kůží jen přispívá mrtvolnému vzhledu. V úzkém obličeji s výraznými lícními kostmi má posazené šedomodré oči, jež vás probodávají pohledem, který není většině lidí nijak příjemný. Mají totiž pocit, že Isla vidí i do nejtemnějších zákoutí jejich duše.

Opravdu velmi, VELMI introvertní a melancholická, samotářská, tichá, klidná, přemýšlivá, inteligentní, empatičtější než by se mohlo na první pohled zdát, prakticky není schopna normálně mluvit s ostatními lidmi, skoro jakákoli sociální interakce je pro ni nepříjemná. Je velmi citlivá na dodržování svého osobního prostoru .
Žije převážně ve světě vlastních myšlenek, v reálném světě touží po svobodě, klidném životě samotáře a harmonii. Často se topí ve vlastních myšlenkách a s oblibou je sepisuje na papír. Tyto úvahy a příběhy pak vždy roztrhá na kousky a utopí v jezeře (pokud je v Bradavicích) či v mořských vlnách (pokud jsou zrovna prázdniny a ona je doma). Nerada si to přiznává, ale někde v hloubi duše touží po porozumění ze strany ostatních.
Nadevše miluje hudbu, sama vlastní milované housle a doma ji nejčastěji najdeme u klavíru (když se netoulá po přírodě, samozřejmě). V Bradavicích tráví nejvíce času (nočními) procházkami po hradě a okolí, popřípadě v knihovně.
Záměrně se vyhýbá lidem, místo do Velké síně chodí na jídla přímo do kuchyně, a to jen, aby nemusela potkat své spolužáky. V hodinách sedí zpravidla v poslední lavici. Pokud se zrovna toulá po chodbách, schovává se ve stínech a snaží se být co nejméně viděna.

Anka B.To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Anka B.VIP

Venus McFlitrape: Není zač. Odkdy je tenhle typ postavy cool? Já žila dlouhou dobu v přesvědčení, že jsem jediná, kdo má tyhle charaktery rád.
(Copak, že moje McTARDIS brečí? Svěř se Ance, jestli máš zájem. Anka nerada, když její přátelé brečí. Anka je pak smutná. A když je Anka smutná, není to nic dobrého smajl)

Anka B.To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

niallka1VIP(Youtubeři CZ/SK)

Moje postava:
Katniss Mc Loop
Vzhled:
Hnědé vlasy po pás s blond nádechem,hnědé oči,plné rty.
Kolej:
nechám na tobě smajl

vlastnosti:
upovídaná,vtipná,optimistická i milá

niallka1To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.