Animals In The City
Hra - Animals In The City
Video se načítá
Bloom Girl Bathroom
Hra - Bloom Girl Bathroom
Video se načítá
Slither.io
Hra - Slither.io
Video se načítá
Pes Bolt
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Monster High Love Potion
Hra - Monster High Love Potion
Video se načítá
Star Wars Avatar Creator
Hra - Star Wars Avatar Creator
Video se načítá
WorldCraft
Hra - WorldCraft
Video se načítá
Pig Race
Hra - Pig Race
Video se načítá
Papa's Taco Mia!
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
 

Venušiny kecy :3

Povídka, ještě nevím jméno- PROLOG

Takže... tady je má slibovaná povídka. GIGI :3

                         PROLOG         

"Mami! Tak jedem?" řekla nadšeně April. "Jednou se ti kvůli tý tvý nedochvilnosti něco přihodí" zavtipkovala máma. "HA,HA", řekla April, jako by jí to vůbec nezajímalo.


Konečně máma nastartovala a April se uvelebila na přední sedačce vozidla. Možná dneska přijde včas! Máma pustila svoji oblíbenou stanici v rádiu a April ji ihned hbitě přepla na svoji oblíbenou. Takhle se každý ráno přetahujou. Dnes vyhrrála April a radostně si pobrukovala do melodie své oblíbené písničky. Máma se jen ušklíbla. Věděla, že když vyhraje, tak jí to celý den bude dohazovat. 

Takhle to u nich chodilo každý den. Denodenně. 


April byla studentka Hill Dreamské střední školy. Už se připravovala na maturitu. Ale na svoji mamku nedala dopustit. A proč ne na tátu? Ani ho neznala. S mámou se rozešli, když jí byl rok.Ani jí to nevadilo, mamka jí stač....


"BACHA MAMI!!!" zakřičela April. "MAMIIIII!" začala s ní třást. ONA USLA ZA VOLANTEM!!! April začala panikařit. Nejen, že dneska měli psát test, na který si vzpoměla až teď, ale právě se řítily do zatáčky a její máma spí! Bylo pozdě, ze zatáčky se vynořilo auto a pak....April měla už jen černo před očima a cítila strašnou bolest, která se šířila od noh nahoru. Zavřela oči a snažila se dýchat, ale bylo to těžší a těžší....


"April!" slyšela, ale nemohle se ani pohnout, ani cokoliv říct. Měla vyschnuto v krku a viděla kolem sebe krev...ne jenom kolem sebe, měla celou ruku od krve. Ale nic s tím nemohla dělat, jen ležela. Pomalu jí docházel dech. Nádech, výdech. Nádech, výdech. 

Bolest neustávala, ale naopak se zvětšovala. Necítila nohy a nemohla pohnout hlavou. Pořád jen ležela. Co taky mohla jiného dělat?



Jo, bylo to krátký, ale příští kapitola bude delší. Pokud se Vám to líbilo, zanechte třeba komentář, pokud budou alespoň 3 plusy, bude další kapitola. Nechci plusy, jenom chci vědět, jestli má cenu to psát a není to zbytečný.


Komentáře

Starsun

Ahoj, příběh se mi líbí, hezký nápad a dávám Ti plus. Akorát tam máš občas drobné chyby. Nechci, aby sis to brala zle, ale trochu mě to rušilo, když jsem to četla.

StarsunTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Venus McFlitrapeVIP(Svět Fantazie ^^)

Starsun: Chápu, taky mě neuvěřitelně štvou chyby v textu a vůbec si to neberu zle. Ale nečtu si to po sobě, takže se mi při psaní hold nějaká chyba přihodí, ať už pravopisná, nebo se překliknu smajl

Venus McFlitrapeTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.