Unicoleen ♥️

Moje svátky

Po sto letech mé neaktivity jsem se konečně vyhrabala z učebnic a šla jsem na stránku Hpd.cz. Protože je Silvestr a před tím byly Vánoce, a já jsem nenapsala ani jediný článek (za co se moc omlouvám) mi to tu začalo chybět. Nehodlám vám tu teď hrát na city, nebo se vymlouvat pomocí učiva, ehh.. em.. jako ostatní...ehm.. Ale tož, na něco se musím vymluvit ne?  A jelikož jak už jsem říkala, nestihla jsem vánoce a hop, - už je tu Silvestr, tak jsem se rozhodla tyto dvě témata spojit a vytvořit... (poprosím bubínky) ..... Moje svátky!


1. Tradice

Jako upřímně? My svátky moc neslavíme, samozřejmě, dáváme si dárky, stromeček je pro nás samozřejmostí, zůstávání vzhůru až do půlnoci, ale například na vánoce, jsem vůbec nikdy nepouštěla lodičku, nebo myslím si, že jenom jednou jsme rozkrájeli jablko, o zlatým prasátku nemluvě.



2. Předsevzetí / Dárky

Já nevím jak vy, ale já tohle prožívám extrémně. Každý vánoce ode mně neuslyšíte jiný slovo než ,,To je naprosto Boží!" a za týden mě to už vůbec nebere.. Já a předsevzetí je taky dobrá pohádka. Řeknu to takhle, minulý rok to bylo něco ve smyslu "Trávit víc času v přírodě" V lese ani nepamatuju kdy jsem byla naposled. Radši si nebudu dávat předsevzetí "Věnovat se víc blogu" To by nedopadlo dobře..



3. STORYTIME

Táákže, vždycky když jsem byla malá tak jsem sledovala ohňostroje, jednou když mi bylo asi pět, tak jsem zpozorovala, že máme doma prskavky, a chtěla jsem je. Mamku to asi přestalo bavit tak mi ji dala a zapálila jí, já jsem byla šťastná jako když jím dobrej kebab. Mamka mě bedlivě sledovala (protože věděla, jaký jsem úžasný člověk), když najednou, ta prskavka vyprskla, a já se toho lekla, tak jsem jí hodila, na hadr. A ten hadr začal hořet. Mamka ten oheň okamžitě udusila mikinou, a tak se naštěstí nestalo, že bych zapálila barák. THE END!

     

                                         

Snad jsem vám tímhle kratším článkem vynahradila moji dlouhou neaktivitu, plánovala jsem delší článek, ale ten jsem omylem smazala, takže snad vám tohle stačilo. Pokuď mně ještě někdo sleduje...

Tak se mějte fanfárově a ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2020! Ahoj!








Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.