Unicoleen ♥️

Rozhovor s mým budoucím já ♥️

Ahoj prdíci! Dneska jsem tak přemýšlela, jak to bude se mnou třeba za rok, dva. Tak jsem se rozhodla, že za právě tenhle čas se tu vrátím a přečtu si tenhle článek a s těchto otázek si vytvořím článek kde si mé odpovědi porovnám. LETS GO!


1. Nejoblíbenější zvíře?

Noo, odjakživa miluju lišky, jelikož mám ráda youtuberku Natylu a od té doby co mám morče tak morčata úplně miluju, protože jsou strašně roztomilý, krásný..však to znáte, ale moje úplně nejoblíbenější zvíře je asi klaun očkatý prostě..on je tak vtipný a zároveň krásný :D

 

2. Tvá nejoblíbenější hra na hpd.cz ?

Úplně miluju hru "Fat Bird", i když v ní mám jen bronzovou medaili, nebo "Fashion Studio - Coktail Dress Design" ta je taky super :D

 

3. Jaké by si řekla, že ti poslední dobou přibyli vlastnosti?

No, já jsem jako malá nesnášela spaní, ale v poslední době je spánek to jediné co mě drží při životě takže jsem teďka největší spáč. Třeba ve dvanácti jsem strašně málo jedna, ale ne úmyslně. Prostě jsem si vzala čtvrt oběda a už jsem byla plná, ale teď..eh..jím o trošičku víc. Taky jsem dřív neměla ráda sporty, teď sportuju!...gaučing...eh..

 

4. Kolik máš vypěstovaných vajíček?

Ehm..jenom dvě :D ale pozor! Měly vynikající péči! :-D

 

5. Tvůj názor na tvé staré kresby?

No, hrů….je to překrásné! xD Ale teď vážně, mé staré obrázky jsou fakt občas povedené, někdy je to spíš horší, ale to je jedno. Kdybych to měla sčíst tak moje staré obrázky ujdou :D

 

6.  Máš (ne)ráda pepsi?

Chcete slyšet pravdu? Sice jí nemám ráda, protože je přeslazená a extrémně mě po ní bolí zuby, ale kdybych jí měla tak si jí asi dám, přece jenom jednou za čas neuškodí, ale kdyby jsem jí měla pít několikrát za týden tak bych si radši do pusy nalila jeden energeťák co máme ve škole v automatu a je extrémně hořkej.

 

7.  Jaké je tvoje vysněné povolání / děláš tvoje vysněné povolání?

Takže, doufám že moje budoucí já na tuto otázku odpoví "Ano". Moje vysněné povolání je asi malířka nebo architekta. Snad se na tyhle školy dostanu. D:

 

8. Nej séroš? (seriál)

Devatenáct písmen, TEORIE VELKÉHO TŘESKU, to je prostě moje topka :D a ano opravdu jsem to počítala... 

 

9.  Jak moc používáš emoji?

Já emoji používám tak středně, občas jich do zprávy pár dám, občas jich tam dám hodně a někdy do zprávy nedám žádné...

 

10. Jak se rozloučíš na konec článku?

Tak jo, tohle bude pro dnešní článek vážně všechno, mějte se fanfárově udělejte si duhovou ulitu a nazdar!  měj se i ty, mé budoucí já :-)  

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.