Twailightina knihovnička

Kapky Krve - Horory

Jenny Tinsdale byla normální, klidná dívka. Bez vyskokých ambicí, možná že až s trochu nízkým sebevědomím. Ve škole byla spíš samotářka, přesto se jí její nejlepší kamarátka Klarissa snažila dostat do společnosti.

Byly to opravdu dobré kamarádky, proto se jednou v létě rozhodly že Klarissa u Tinsdaleových přespí. Začalo to jako normální holčičí večírek, probíraly drby na spolužačky ve škole, jedly sladkosti a zůstali do noci vzhůru.  Hodně se bavily , tak se rozhodli že to zopakují, ale tentokrát měla přespat Jenny u Klarissy. Její rodiče byly na služební cestě a ona nechtěla být doma sama.

Jenna neměla dům jejich rodičů ráda, byl tak temný a strašidelný, nechtěla ale kamarádku urazit a tak souhlasila. Už při vstupu do dveří jí projel mráz po zádech. Rychle se oklepala a následovala Klarissu do prvního patra, kde měla svůj pokoj. Pak se šli dívat na televizi, asi okolo jedenácté  šli spát.

Jenny se probudila, měla žízeň a chtěla si jít nalít skleničku vody. Otevřela lednici , zní se vylilo bílé světlo a ozářilo kuchyň. Najednou měla pocit že ji něco sleduje. Nechtěla se vráti nahoru beze světla, nahmatala vedla mikrovlnky baterku. Vracela se rychlým krokem do Klarissina pokoje, a při každém drobném zašustění se prudce otočila.

Z koupelny v prvním patře slyšela kapající kohoutek. Šla ho tedy zavřít. Rozsvítila světlo a prala se s kohoutkem. Šel hodně špatně zavřít nakonec se jí to ale přece jen podařilo, když vzhlédla od umyvadla uviděla v zrcadle nad ním děsivý výjev. Klarissa ta milá sladká dívka kterou znala stála přímo za ní , v ruce držela nůžky a z rukou jí odkapávala krev na bílé dlaždičky. Obličej měla stažený do podivné grimasy. Pak se přiblížila.

Jenny vykřikla.....



Zazvonil budík a hodiny ukazovaly sedm třicet. Jeny prudce vstala z postele, a rozhlédla se ,Klarissa spala klidně ve své posteli. Jenny k ní přišla a vzbudila ji. Klarissa se okolo sebe rozespale rozhlédla, děsivá grimasa byla prič, asi to byl jen sen. Ale přesto se rozhodla jí o něm neříct.

Jako první šla do koupelny. V tom si všimla červených kapek na dlaždičkách. Za ní se ozval nelidský smích.

Komentáře

RiveVIP(Svět Fantazie ^^)

Tak to bylo luxusní!
Musím říct, že válíš. Ten horor vyvolává spoustu otázek. "Byla to na konci Klarissa?" "Jestli ano, byla něčím posedlá?" a "Jak to dopadlo?"
Opravdu skvělé, přesně takhle by to mělo být!

RiveTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.