tvá nejlepší kamarádka

o čem bude můj blog? Jak často bude? ATD...

Po asi jednom roku jsem zpět.....a rozhodla jsem se že vám upřesním : o čem bude blog , Jak často bude atd....

1. O čem bude tenhle blog? 

Podle názvu. Tenhle blog tu bude pro tebe jako bych byla tvoje nejlepší kamarádka , můžeš se mi se vším svěřit a já přísahám že tvoje tajemství, tvé problémy nebo prosby nikomu neprozradím. Budu sem dávat rady pro dívky jakéhokoliv věku.....budu zde řešit i věci jako: anorexie , nadváha nebo třeba i nevěra ať už sté nebo jiné strany .......děkuji za důvěru.

 

2. Jak často blog bude?

Budu se snažit ze všech sil aby blog byl pravidelně ale bohužel nemohu zaručit pravidelnost blogu, protože budu blog psát jenom ve volném čase a ten bohužel nemám ale jak už jsem říkala budu se na 100% snažit aby byl každý sudý víkend.


3. Proč jsem blog založila 

Protože jsem chtěla své rady a tipy šířit aby je mohl každý vědět nebo dokonce zkusit. Protože nikdy se může stát že ani s vím nejlepším kamarádkám nechcete říct váš problém nebo vaše trable nebo tajemství nebo jenom když vás něco tíží....a od toho jsem tu tvá nejlepší kamarádka.


4. Proč bych ti měla věřit , Kdo vlastně jsi? 

 Ano chápu....proč by jste měli říkat zrovna mě, kterou ani naznáte, proč by jste mi měli věřit.....protože jsem to já .... nikdy nikomu neřeknu nic o vás protože vás taky neznám a nemám potřebu to nikomu říkat. Jsem tu pro vás a pochopím když mi věřit nebudete ale můžete mi důvěřovat to vám garantuji.....

A kdo jsem? 

Jak jsem řekla tvá nejlepší kamarádka 

a jsem dost stará a chytrá abych pochopila vaše problémy a pokusila se je vyřešit nebo jen pomohla. 


                                                                  DĚKUJI ZA PODPORU




Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.