TOP 5 Blog

TOP 5 Blog Nejhezčí KRESLENÉ Obrázky Zvířat

Ahojky tady SOVA99. Dnes si ukážeme na  TOP 5 Blogu Nejhezčí KRESLENÉ Obrázky Zvířat. Tak můžem začít!!!


KRÁVY

Při letmém pohledu na krávu možná nabudete dojmu, že se toto zvíře o nic nestará a nic jej nezajímá. Život krávy však v sobě skrývá mnohem více, než si dovedete představit.
V přirozených podmínkách žijí krávy v relativně malých stádech – většinou čítají kolem 20 členů. Neznámí jedinci se k nim přidávají jen zřídkakdy, zvířata se tudíž mezi sebou velmi dobře znají. Jednotlivé krávy se od sebe liší nejen vzhledově, ale i povahově. Některé jsou chytřejší, jiné se učí pomaleji, některé jsou troufalé a podnikavé, jiné se raději drží stranou neznámých podnětů. Zajímavé je, že krávy si svého vůdce nevybírají podle síly, velikosti či surovosti, nýbrž podle inteligence, odvahy, zkušeností a společenských schopností.
Krávy si budují velmi silné společenské vztahy. Přátelství na celý život vznikají často už v mládí, v době, kdy se telata rozkoukávají a poznávají svět. Krávy se vzájemně liší jazykem; čím větší jsou přátelé a čím déle se znají, tím intenzivněji. Zvířata lépe snášejí nepříjemné podněty, jsou-li v blízkosti svých přátel, a velmi dobře vnímají emoce druhých – mívají menší chuť k jídlu, když se kamarád necítí dobře.


MÝVALOVÉ

Tato malá šelmička je lidem v mnoha ohledech sympatická.Mýval má přední tlapky tak obratné,že mu slouží jako drobné ruce.Navíc jsou mývalové inteligentní a učenliví a je snadné je ochočit.Zajímavé je,že na rozdíl od většiny jiných zvířat se ochočený mýval dokáže bez problémů vrátit zpět k životu v přírodě.Mýval je všežravý.Potravu si shání v noci,pochutná si na korýších,žabách,rybách,ale i na kukuřici a bobulích.Nevěřte však tomu že si mývalové všechno chodí omývat!Samci jsou poligantní,to znamená,že se páří s několika samicemi,kdežto každá samice je oplozena jen jedním samcem.Po dvouměsíční březosti porodí tři až pět mláďat,o která se stará sama.Hlavními nepřátely mývalů jsou puma,rys,kojot a člověk,který je loví kvůli kožešině.

 RYBY

Tak jako většina ryb z čeledi kaprovitých, žije kapr v hejnech, které mohou zahrnovat i stovky kusů. Nejčastěji se pohybuje u dna, kde také získává potravu. Kapr je typický všežravec, živí se bentickými organismy (drobné organismy, kteří žijí na dně – např. larvy pakomárů), planktonem, který filtruje z vody a částmi vodních rostlin. V chovných rybnících bývá přikrmován obilninami. Potravní aktivita kapra klesá s teplotou vody. Při teplotě 7 – 8 °C přestává přijímat potravu a zimní období přečkává u dna ve stavu zimního spánku, při kterém se výrazně zpomaluje jeho metabolismus.




MEDVĚD

Jsem docela mohutný, měřím až 220 cm a když trošku přiberu vážím asi 350 kg. Jsem silný, mám výborný čich, ale hůře vidím a slyším. Přes svůj neohrabaný vzhled dokážu bleskurychle zaútočit nebo se naopak přiblížit ke své kořisti tak nehlučně, že mě žádné zvíře neuslyší. Dokážu běžet stejně rychle jako kůň a jsem velmi vytrvalý.




Neumíte kreslit jako já naučte se to tady. Věřim že vám to pude hned líp!!!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.