tipy jak na mastné vlasy

jak zkoncovat s mastnými vlasy

Čau! já jsem Leonka a chtěla by jsem vás seznámit se svým blogem:) poslední dobou se mi začaly hrozně mastit vlasy a já jsem našla 2 triky kterými se dá z mastnými vlasy tzv. zatočit neboli zkoncovat tak jdeme na to:)




rada č.1: natrhejte si venku cca: 5 kopřiv, odkrájejte jim lístečky  a ty rozkrájejte na co nejmenší kousíčky to půjde a stonky vyhoďte, lístečky si dejte do hrnku uvařte si vodu a zalijte je vařící vodou nechte je takhle někde postavené cca: 1h pak do tohohle roztoku nalijte polévkovou lžíci octa,  kopřivy za tu hodinu i vychladly a tento ,,roztok" si dejte na hlavu nechte cca:10 minut působit následě pořádně spláchněte a raději si ještě umyjte hlavu normálním šampónem (kdyby vám ve vlasech ještě zůstaly kousíčky kopřiv)


rada č.2 vyndejte si nějakou menší misku rorkrojte citrón a vymačkejte z něj šťávu,nalejte tam taky cca. dvě polévkové lžíce octa,čajovou lžičku medu (ne neslepí se vám vlasy nebojte),a nakonec do té misky nalijte cca: půl menšího hrnku čisté vody z kohoutku. Tento ,,roztok" si dejte na hlavu nechte cca:10 minut působit následě pořádně spláchněte a raději si ještě umyjte hlavu normálním šampónem.



Doufám že vám moje rady pomohly a čusák.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.