The Shine

5 věcí, které vám usnadní život 2 díl

ahoj!!! mám tu pro vás další článek s tipama. psaly ste si o druhý díl tak ho tady máte. Jdeme na to:

1. pokud chcete, aby vám deodorant déle vyržel, otřete si podpaží do kapesníku a až teprve potom nanášejte deodorant. Zabráníte tak tomu, abyste smrděly, protože když si dáte deodorant na upocené podpaží tak se pot jen smíchá s deodorantem a nemá to žádný ůčinek.

2. jestli si chcete dát lesk na rty a nemůžete sehnat svůj odstín tak si potřete pusu průhledným leskem na rty, vemte si prst, dejte ho do svích očních stínů a prstem přejeďte po puse a rozmažte. A nový barevný lesk je na světě!

3. tenhle tip pomáhá hlavně mně. Pokud se něco učím tak si to barevně zvírazním. No a to není všechno, ještě si to pořád čtu ale neučím se to nazpaměť! no a pak až zavřu oči oběví se mi před očima ten sešit a přesně to co tam bylo napsané. Takže při testu stačí jen zavřít oči a přečíst si to z toho sešitu co se vám oběví před očima. Super!!!

4. nemůžete usnout? tak vyzkoušejte tohle: 4 sekundy se nadechujte, 7 sekund držte dech a 8 sekund vydechujte. Udělejte to alespoň 4krát za sebou a uvidíte že budete unavenější!

5. nemáte gumičku. Co teď? Je to jednoduché: smotejte si vlasi do drdolu a pak ho propíchněte tužkou. A drží to!



POKUD SE CHCETE KOUKNOUT NA PRVNÍ DÍL:http://www.hryprodivky.cz/blog/the-shine/5-veci-ktere-vam-usnadni-zivot 

SNAD SE VÁM TYTO TIPI LÍBILY A POKUD CHCETE DALŠÍ TAK DEJTE PLUS NEBO NAPIŠTE DO KOMENTÁŘŮ


AHOOOOOOOOJ!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.