The Shine

5 věcí, které vám usnadní život

ahoj lidi!!! tohle budou moje tipy pro vás jak si usnadnit život... tak na co čekat? jdeme na to!

1. pokud chcete aby vám rťěnka dlouho vydržela, tak je tento tip přesně pro vás. Nartěnkujte si pusu a potom na ni přidělejte kapesník, zapudrujte, a znova přetřete rtěnkou. Vaše rty proto zůstanou pořát barevné!

2. jestliže jsou vaše boty z boku špinavé, tak tato špína většinou nejde vičistit. Abyste ji vyčistili tak si na odličovací tamponek dejte odlakovač, a odlakujte to! výsledek je jako nový!

3. pokud se vám ráno nechce vztávat jako mně, tak skuste tohhle: pokud vstáváte např. v šest hodin ráno, tak si nařiďte budíka o hodinu dříve a pak přesně v šest hodin. Bude se vám lépe vstávat, protože už se jednou vzbudíte!

4. nemáte v pokoji gauč ale jen postel? Já také, a proto používám toto řešení... když si ráno stelu postel, ustelu si ji tak, že si peřinu roztáhnu po celé posteli, a malé polštářky srovnám po délce postele... A je hotovo! snadné co?

5. pokud se chcete naučit nějáke slovíčko nebo větu, řekněte nebo napište si to 21krát a už ho nikdy nezapomenete!

  



DOUFÁM ŽE SE VÁM TYTO TIPY LÍBILY A ŽE ŽÁDNÝ Z TOHO NEZNÁTE! NAPIŠTE MI DO KOMENTÁŘŮ VÁŠ NÁZOR NA TENTO ČLÁNEK NEBO JESTLI MÁM UDĚLAT DALŠÍ TIPY. MŮŽETE I NAPSAT JAKÝ ČLÁNEK CHCETE PŘÍŠTĚ!


                                                         AHOOOOOOJ

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.