Jump Off
Hra - Jump Off
Video se načítá
Jennifer Rose: Cat Grooming
Hra - Jennifer Rose: Cat Grooming
Video se načítá
Pou Tooth Problems
Hra - Pou Tooth Problems
Video se načítá
 

The Flash

18. Sedmnáctý díl-Tricksters

Ahoj všichni 

Kouzelník nebo spíše padouch. Tentokrát žádný metačlověk. Tento padouch si říka Trickter. Druhý člověk tohoto jména sedí ve vězení a je rozlobený, že někdo si dovoluje používat jeho jméno. Jeho velký plán je však jiný. Poté co se vloupal o vězení pomohl utéct Tricksterovi číslo 1 a vzal s sebou Barryho otce jako rukojmého tak bylo jasno. Tento plán byl totiž Tricktera číslo 1. Byl to totiž jeho otec. On však chtěl více než uprchnou z vězení. Na jedné oslavě dal všem do pití 1 škodlivou látku a na Flashe nachystal bombu. Pokud by se nepohyboval tak zemře navíc bomba nešla sundat. Musel projít zdí. Dříve než však dostal bombu stačil všem dát protilátku. Stručněji :


Ve městě řádí nový zloduch, tentokrát ani nedá šanci Ciscovi, aby ho pojmenoval. Sám si totiž říká Trickster. Není ale první toho jména, kdo ve Starling City způsoboval útoky bombami a podobnými zařízeními. Před dvaceti lety totiž jakožto Trickster vystupoval James Jesse, který je nyní ve vězení, a je nazlobený, že někdo hanobí jeho jméno a pověst.

Pomocí flashbacku se dostáváme do doby, kdy byla zabita Barryho matka, a sledujeme, jak Eobard Thawne ztratí svou schopnost rychle běhat a vrátit se tak zpět do své doby.


Děkuji za čtení a 

                                                                                                               Ahoj

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.