Crazy Dentist
Hra - Crazy Dentist
Video se načítá
Snowflake Pony
Hra - Snowflake Pony
Video se načítá
AlienDash
Hra - AlienDash
Video se načítá
 

The Flash

2.Pilotní díl- City of heroes

Ahoj všichni

Vítám vás u dalšího dílu The Flash. Toto je popis prvního dílu. Vy z prvního dílu-úvod- víte už mnoho věcí, takže další text pro vás možná nebude novinka.

Poté, co urychlovač částic způsobí elektromagnetickou bouři, je Barry Allen zasažen bleskem a upadne do kómatu. Téměř po půl roce se probouzí se schopností super rychlosti, která mu umožňuje pohybovat se přes Central City jako neviditelný Strážný anděl.
I přestože je Barry zpočátku ze své nové schopnosti nadšený, je šokován, když zjistí, že není jediným člověkem se super schopnostmi, který byl v důsledku této bouře stvořen.Díky explozi urychlovače částic vzniklo několik metalidí- lidé se superschopnostmi-, kteří ovšem nechtěli využít své schopnosti k dobru, ale naopak.V tomto díle se setkáme s mužem co dokáže ovládat počasí.Barry se proto spojí se S.T.A.R. Labs a zasvětí svůj život ochraně nevinných a celého Central City. 

V tomto okamžiku ví pouze pár jemu blízkých lidí o tom, že je nejrychlejším mužem na světě, ale nebude trvat dlouho, než se svět dozví o tom, kým se Barry Allen doopravdy stal. A věřte mi, že Iris o tom neví.

Opět děkuji za čtení  nezapomeňte se podívat a 

                                                                                                                                                                                                                                Ahoj

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.