TERRY

MŮJ SEN - MOŘSKÉ PANNY 2.díl Probuzení na ostrově

Ahoj, Toto je již 2.díl mého snu takže pokud jste nečetli 1.díl, PROSÍM, nečtěto tento. Přečtěte si nejdříve 1.díl. Díky tomu se vyhneme zbytečným komentům.

první díl

Hlavní postavy: Tery/Terka (já), Adélka (spolužačka od školky), Kiki (bývalá spolužačka ze ZŠ), Bára (Nejlepší kamarádka + má příbuzná  :3) , Filip (S., Krásný kluk a spolužák), Filip (H., Spolužák kterému se líbím)

POZOR! Je možné že v textu budou pravopisné chyby a střídání minulého a přítomného času! Omlouvám se.

Najednou cítím jak mě někdo budí, křičí na mne a já se cítím, jako kdybych spala celý týden. Vedle mne sedí kluci a dívají se na mne s odlehčeným výrazem. Koukla jsem se doleva a vidím jak Adélka leží nedaleko ode mne na písečné pláži stejně jako před chvílí já. Bára a Kiki se jí zdřejmě pokoušeli vzbudit. Povedlo se jim to. Adélka trochu je trochu otřesená, ale jinak v pořádku. Jediný kdo měl nějaké poranění mimo oděrek a modřinbyl Filip (H.). Poranil si ruku v zápěstí. Naštěstí měl hodinky na kterých bylo vidět datum. Velkým překvapením pro mne je, že je NEDĚLE (!) 13:38! Protože poslední co si pamatuji byl pátek 10:05! Asi po hodině mluvení deme prozkoumat pláž na které jsme se ocitli. Nikde není vidět žádná pevnina. S pomocí mého nožíku (doopravdy ho nosím všude!) jsme si připravili nocleh z listů které jsme našli v okolí pláže. Díky škrtátku na mém nožíku jsme rozdělali oheň a chytli dokonce rybu! Kterou jsme hned snědli. Všude byli banány, manga,... neměli jsme hlad. Pak jsme usnuli. Hned brzy ráno jsem vyrazili na obchůzku ostrova. Vrátili jsme se v poledne. Nešli jsme všichni, někdo musel nanosit zásoby a hlídat oheň. Proto tedy Filip (H.) a Kiki s Áďou zůstali na naší pláži. V poledne jsme se vrátili. Nikoho jsme nenašli alel nedaleko naší pláže jsme našli mnoho kokosů které jsou výživné, chutné a navíc skořápky od nich se dají používat jako nádobky. Docela nás ale zarazilo, že nikde nebyly odpadky, které na plážích bývají. Do odpoledne jsme se snažili nachytat nějaké ryby a připravit ,,lůžka" na pohodlnější spaní. Po večeři jsme šli spát.

Pokud se vám sen líbil, dejte prosím +

Budou další díly.



Terry <3

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.