TERRY

MEGA VTIPY

Čauwes! Dnes tady pro vás mám pár Mega vtipů - Justin Bieber


Letadlo Justina Biebera předevčírem neodstartovalo.“Patrně technická závada,“ odhadoval Justin.“Nehodil tam desetikorunu,“ uváděli kolemjdoucí.



Justin loni strávil tři týdny v nemocnici. Diagnóza: Komplikovaná zlomenina nehtu.



Po smrti Amy Winehouse zasáhla hudební svět další tvrdá rána: Dnes ráno byl ve svém bytě v Torontu nalezen živý Justin Bieber. okolnosti jsou zatím neznámé.


„Lidé o panu Bieberovi mluví jako o dítěti nebo klukovi. Ale to není pravda. Je to muž. Je to dospělý muž, který pracuje, miluje a vytváří věci svýma vlastníma rukama. Muž, který zpívá písničky pro devítileté a má účes homosexuálního krasobruslaře.“ (Will Ferrell)



„Loni se Justin Bieber umístil na pátém místě mezi nejnenáviděnějšími lidmi všech dob. To nedokázal ani Kim Čong-un, a to používá jeho hudbu k mučení lidí!“ (Shaquille O’Neal)



„Až se konečně dostane Justin Bieber do vězení, tak bude první chlap na světě, co měl milenku jménem Gomez a milence jménem Gomez.“ (Snoop Dogg)


Justin Bieber leží v nemocnici. Chuck Norris ho šťouchl na Facebooku.



Justina Biebera před týdnem surově zbili dva útočníci. Oba byli neprodleně vyloučeni ze školky.



Justin Bieber před nedávnem spadl z koně a ošklivě se poranil. „Byl divoký,“ vysvětloval Justin. „Ten kluk se špatně držel,“ hájil se majitel kolotoče.



Tak tohle mne rozsekalo!!! :D

Terry <3

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.