Svět kolem

Jak se stát upírem?

Stát se upírem není jednoduché. Jde o složitý proces, ať zvolíte jakýkoliv způsob, už jenom proto, že dostat se na zadaná místa a sehnat zadané věci je složitější ( i když jak pro koho).

VARUJI VÁS: PŘED VYZKOUŠENÍM JAKÉHOKOLIV Z TĚCHTO ZPŮSOBŮ PROSTUDUJTE OSTATNÍ SEKCE A VŠE PEČLIVĚ NASTUDUJTE!

1. Způsob - Musí Vás pokousat netopýr

Tenhle způsob je jeden z nejjasnějších a nejsrozumitelnějších. Sehnat netopýra by neměl být zas tak velký problém, v obuštěných sídlech a jeskyních jich možná najdete hafo. Někdy si dělají hnízda i v menších vesnicích, kde jsou vícepatrové domy, zvláště když ve vyšších patrech nikdo nažije. No, ale pokud se dostanete do jejich terárka v ZOO, máte vše vyřešeno.

Ještě přinutit toho netopýra Vás kousnout, co? Sežeňte jeho oblíbenou potravu a pověste ji na sebe, někam, kde chcete, aby Vás upír kousnul. Nejlepší místa jsou asi krk, nebo zápěstí. V létě je možná taky stehenní tepna (protože v zimě budete těžko hledat netopýra v kraťasech).

Ale i když se Vám tento způsob zadaří, je spíš 50 na 50, že se upírem stanete a upozorňuji vás, že tak je to prakticky už všech způsobů, ve kterých nemáte přímý kontakt s upírem (vysvětleno níže). Ovšem kousnutí netopýrem je jedno z nejstarších způsobů jak ze sebe udělat upíra. Je ovšem pravda že se z vás taky může stát poloupír (viz. rubriky Poloupíři). U tohohle způsobu je jisté jen to, že od okamžiku rozšíření slin netopýra v těle v sobě budete mít minimálně jednu třetinu upíří krve.

2. Způsob - Přeměna jiným upírem

Asi nejzaručenější způsob je proměna jiným upírem. Je to ale extrémně náročný způsob. Zaprvé, musíte sehnat upíra. A to je zatracené těžké. Neporadím Vám, kde ho hledat, protože to nevím. Můžete ho klidně míjet každý den, ale bez dostatečných paranormálních schopností ho prostě nepoznáte. Ano, někteří upíři jsou schválně jiní, chodí jinak oblékaní apod., jen z důvodů, že na sebe chtějí upozornit. Je to jejich styl provokace, ale takovýto upír bývá jen málokdy dost duševně v pořádku na to, aby vás byl schopen ne jen zabít, ale také přeměnit.

Pokud máte alespoň nějaké paranormální schopnosti (více vysvětleno v sekci Jak poznat upíra?) při troše soustředění byste ho měli být schopni odhalit. KDyž už se vám podaří upíra najít, je třeba ho přesvědčit, aby vás přeměnil. To je z celého procesu asi ten nejmenší problém. Prostě musíte prosit a přemlouvat. Pomůže úplata třeba pytlíkem s krví (sežente v nemocnici).

A teď nastává ten opravdový problém: samotná přeměna. A řeknu vám jen pár věcí. Upír vás rozhodně vezme na místo, kde nemůžete být odhaleni, takže nejspíš k vám, nebo k sobě domů. Taky musíte spolupracovat. Upír VÍ jak někoho přeměnit, stejně jako vy přirozeně víte jak běhat či chodit. Tudíž neklaďte ani hloupé otázky, i když je to někdy lepší. Celý proces proměny nikdo podrobně nezná (z lidí), protože upíři ho střeží. Asi ví proč. Jenom vím, že je to proces nepříjemný, místy bolestivý, ale dá se vydržet.

Pokud se vám povede proces (ano, můžete při něm zemřít a to velice snadno) je na 99% pravděpodobné, že se z vás stane upír.

3. Způsob - Černá magie

Potřebujete paranormální schopnosti a magické zaříkávadlo. O tomnto způsobu nic moc nevím, našly byste jej spíš na webech zaměřených na černou magii. Vím ale, že černá magie si vybírá velkou daň, i na upírovi, kterým se ale stejně spíš nestanete, protože lidé se narodily jako odpůrci černé magie a tak je nepravděpodobné, že by je poslouchala.

4. Způsob - Samovolná přeměna

Musíte v sobě mít jisté upíří geny, takže tento způsob je pouze pro šťastlivce. Pokud upíří geny máte, někdy v období puberty, okolo 16 roku byste se teoreticky přirozenou cestou měli změnit v upíra či poloupíra (záleží na síle genů). Je to ale opět 50 na 50, můžete při tom zemřít. Tento způsob je nejpřirozenější, ale lidé, kteří jsou schopni jej přežít...no, už je jich velmi málo, takže tento způsob se stal spíše způsobem úmrtí, než přeměnou. Nedá se zvrátit, stejně jako si geny nevyměníte.

5. Způsob - Upíří krev

Když vypijete dostatečné množství upírí krve, stane se z vás poloupír. Problém je tu upíří krev sehnat, ale věřte, že minimálně jeden sáček je v každé nemocnici. Jeden ovšem nestačí, ideál je tak 5 sáčků.

Komentáře

ada228VIP(Historky pro každého)

Zdravím,
netvrdím že by tyhle způsoby mohly fungovat (1 a 3 jsem se zasmála..) ale taky netvrdím žě upíři neexistují.. myslíte si že kdyby vážně byly že by vám to jen tak řekly??? pro upíry je to hamba být jiný... a přece jak někdo může tvrdit že to není a trochu se nad tím nezamyslet..

ada228To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

asnesl(Jasné Hvězdy)

simulka: Jen se smějte kdoví jestli nejsem poloupír že jo.No upír je omezenej nesmí zůstávat dlouho na slunci jinak se rozpadá.

Já jsem totiž znalec...

asneslTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

simulka(Milujem kosmetku)

twailight: 1. z netopýra můžeš dostat vzteklinu
2. 5,4 a 2 je blbost protože upíři neexistují
3. v 3 ani ona sama nevěří tak co řešit
takže blbost kdybych mohla dávat - dám hosmajl

simulkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.