Svět kolem

Jak se stát mořskou pannou?

1.

Je potřeba úplněk.

Příprava:

hrnek ( třeba od kafe )

vodu

sůl ( nejlépe mořskou , ale je na vás )

bílý jogurt ( ten kyselý, nikoliv sladký )

jablko

Podávání:

Do hrnku nalejeme vodu, asi přiměřeně, ale né zas málo.

Pak nasypeme sůl, kolik chcete, ale spíš víc.

Potom kydnem bílej jogurt a zamícháme.

A naposled nakrájíme čtvrt jablka na kousky , dáme do lektvaru a zamícháme.

Vyjdeme ven ( asi ) a necháme lektvar nasvítit měsíčním světlem. ( asi 30 min )

Vypijeme, nebo sníme, jak to půjde a myslím, že do hodinky byste měli mít ploutev.

2.

Kdo chce být mořskou pannou tak at na úplněk řekne tohle :Měsíc svítí nad námi,dnes je zrovna úplněk.voda příště prozradí,že nejsem normální člověk.Po příštím dotknutí vody,ploutev a schopnost budu mít ale musím si dávat pozor a úplňkem se nenechat ošálit.Slibuju že když se prozradím,své schopnosti opět ztratím.Můžete to vyskoušet myslím že ta voda nemusí být moře.

3.

DOMA: Naplnte si vanu vodou, pridejte sul do koupele zhasnete svetlo v koupelne a lehnete si do vane. reknete : Osud muj se naplnil, konecne je to tady. Aď sem mořská panna, nebo muj život se skončí. Vylezte z vany a na druhý den budete mořskou pannou.

4.

Použí:Hrnek od kafe,bílý kyselý jogurt a čtvrt jablka a také mořkou sůl.Příprava:Vem hrnek od kafe a nalej do něj vodu ale ne zas málo,pak vykydni bílej kyselej jogurt a zamíchej pak přisyp mořskou sůl a zas zamíchej nakrájej čtvrt jablka a zas pořádně zamíchej a nech nasvítit měsíčním světlem asi 30min.A nakonec sněs a nebo vypí a do hodiny bys měla mít ploutev.Rano si dávej bacha na vodu a říc to mužeš jedný své nejlepší kamošce která to nevyzradí a chce být také.Když nabude fungovat lektvar tak si stoho nedělej hlavu.A taky musíš věřit.

Skuste něco a uvidíte.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.