My New Room
Hra - My New Room
Video se načítá
Cooking with Love
Hra - Cooking with Love
Video se načítá
 

superstar (moje)

Tipy a rady co zachrání tvůj makeup❤

Když řasenka dojde…

Po tomto tipu tvá oblíbená řasenka už nedojde ani ve chvíli, kdy ji nejvíc potřebuješ. Pokud se její náplň blíží k nule, stačí do tuby přidat kapku vody. Takto znovuzrozená řasenka vydrží pouze tři dny, proto se stav co nejdříve do drogerie pro novou...

Pryč s obtisky rtěnky na zubech

Chystáš se vyrazit ven se super výraznou rtěnkou? Tak chvíli zadrž, přece ji nechceš mít i na zubech. Nejdříve se zbav nebezpečné rtěnky z vnitřních rtů, tak že si strčíš prst do pusy. Snadné, přesto 100% efektní.

To snad ne, zas ty červené oči!

Ať už jde o nedostatek spánku či o alergii, vždy tu jsou na pomoc kapky do očí – ALE!, jde to i jinak, a to kosmetickou fintou. Zarudnutí opticky zmírní tmavé barvy, takže si buď krásné oči vystínuj, nebo vezmi do ruky kajalovou tužku a definuj vnitřní linky.

Vyschlý lak na nehty

I bez řediče laku lze vdechnout tvému oblíbenému odstínu život, a to s pomocí kapky odlakovače na nehty.

První pomoc pro zlomenou rtěnku

To, že se nám sem tam rozbije pudr, není nic překvapujícího, ovšem i rtěnka může občas zažít stav, který není zdaleka stoprocentní. Její oprava není složitá, stačí nad svíčkou nahřát ulomený kousek a zpátky jej zamáčknout do tuby.

Komentáře

SagkaVIP(Girl´s Dream)

To s tou řasenkou mi nefunguje. Ani ponoření do vody, ani kapka vody do řasenky, nic se nestane a řasenka je pořád stejně vyschlá. Kdybys měla ještě jinou radu, jak ji obnovit, napiš, hodila by se mi.

SagkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.