superstar (moje)

Rokvetlé diy ❤❤❤❤

Ozdoba do vlasů













Co budeš potřebovat:
Živé (i umělé) květy
Zelený drátek
Čelenku

Jak postupovat:
Vezmi si jednoduchou čelenku a živé květy. Pokud žádné nenajdeš, pak můžeš použít i umělé kytky. Květiny vodorovně přikládej ke hraně čelenky a k jejich připoutání použij zelený drátek. Množství květů je libovolné a záleží jenom na tobě, kolik jich použiješ. Tato čelenka je vhodná i pro slavnostní události. Určitě v ní zazáříš.



Rozkvetlé brýle

Co budeš potřebovat:
Obyčejné brýle
Malé plastové kytičky
Tavnou pistoli

Jak na to:
Postup je jednoduchý. Najdi si doma staré sluneční brýle, které se ti už příliš nelíbí. Poté si vezmi plastovou kytičku, kterou pomocí jedné kapky z tavné pistole přilepíš k horní hraně brýlí. Postupuj podél celé hrany a ve výsledku tě čekají stylové brýle, které jsou opravdu šik. Dej si jenom pozor na kombinaci barev, pokud budou tvé brýle růžové, pak zvol tmavé kytičky a naopak.




Květinová čelenka



Co budeš potřebovat:
Umělé květiny
Zelený drátek
Zelenou lepící pásku

Jak postupovat:
Z drátku vytvoř kolo, které bude pasovat na tvou hlavu. Vytvořené kolo oblep zelenou lepící páskou, aby čelenka vypadala přirozeně. Umělé květy ustřihni s kouskem stonku, který přilepíš zelenou páskou k čelence. Opět záleží jenom na tobě, zda se rozhodneš použít květy po celé čelence, nebo pouze na její přední straně.



Výšivky


Co budeš potřebovat:
Nášivky (šikovné ručičky)
Žehličku

Jak na to:
Výšivky jsou opravdu velkým hitem, za který nemusíš utrácet tisíce, ale v klidu si tento trend můžeš vytvořit doma. Pořiď si nášivky, které se ti líbí a jednoduše je žehličkou nažehli. Pokud si chceš více vyhrát, můžeš vzít jehlu a nit a zkusit si něco sama vyšít. Nejprve začni třeba jednoduchým nápisem, a pak můžeš vyzkoušet něco složitějšího. 




Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.