♥Stories and my World♥

Útes jednorožců-Kapitola 10.

Maršmel!

Když mě Lilien poučil a vypustil na svobodu, vydala jsem se do jídelny. Čekala jsem v mega dlouhé frontě a mezitím tvořila malou sošku z ledu. Zahlédla jsem Agátu jak se na mě kouká.
,,Marianne, ty umíš něco co se učí v posledním ročníku?´´ zavolala na mě přes celou jídelnu. Jídelna ztichla a všichni se na mě udiveně koukali.
,,No, ehm…já nevím jak to dělám.´´ usmála jsem se. Agáta za mnou přiběhla a vzala sošku do ruky. Něžně ji hladila a zkoumala povrch.
,,To není normální! Jsi tu druhý den!´´
,,Moje magie, přece. Už ji trochu zvládám. Lilien mě naučil pár pravidel jak ji zvládat. Zatím to funguje.´´ usmála jsem se a tvořila další sošku. Agáta zatím došla zpět na místo a ukazovala sošku spolužákům. Všichni ji obdivovali. Měla jsem hotovou druhou sošku a tak jsem ji očima přenesla před Agátu na stůl. Spadla jí čelist až na zem udivením.
Do jídelny vkráčela máma. Viděla jsem jak brečí a chtěla jsem zaútočit.
,,Marianne, ne!!!´´ zakřičela Agáta. Pevně mi chytla ruce za zády.
,,Agi, pusť mě, prosím.´´ žadonila jsem.
,,Ne, nemůžu.´´ odpověděla. Začaly mi mrznout ruce. Chtěla jsem, aby začaly mrznout ruce Agátě. Aby mě pustila.
Agáta sebou cukla. Měla zmrzlé ruce. Na nic jsem nečekala a vypustila tentokrát vodní kouli na mámu. V tu ránu byla mokrá.
,,Marianne, můžeš mě nechat být? Já vím že to byla chyba, ale svou magii jak se tak koukám zvládáš.Co kdybych byla zase tvoje máma?´´ spustila máma.
,,Ne, mami. Zničila si nám život. Všem čtyřem. Agnes už není malou princeznou. Elise má zakázané bylinkářství. O Emmě ani nemluvím. A já místo abych byla doma a pořádně to Antoinettě nandala, tady tvrdnu se svojí mámou! Ségry potřebují pomoct!´´
,,Táta má jinou?´´
,,Jo, má!´´ přisvědčila jsem a poslala další vodní kouli. Z ledu jsem vytvořila mámu, tátu, mě, Elise, Emmu a Agnes. Pak jsem rozpustila mámu. Rozpustila náš starý dům. Udělala náš nový dům. Přidělala Antoinettu. A rozpustila mě. Pomalu jsem strhávala Emmě z vlasů sedmikrásky, z Elisina pokoje jsem rozpouštěla bylinky které se sušily, a Agnes pomalu odpadávaly vrstvy šatiček. Tátovi se máminy fotky měnily za Antoinettiny. A já jsem z jeho srdce mizela.
,,Ne! To není možné.´´ rozbrečela se máma a objala mě. Odtrhla jsem se od ní.
,,Všechno jenom kvůli tobě!´´ zakřičela jsem a utekla.
Proběhla jsem dveřmi s nápisem LIDÉ a zamířila rovnou do svého pokoje. Otevřela jsem dveře pokoje a skočila na postel. Brečela jsem do polštáře. Dasty, který celou dobu spal se probudil a přišel ke mně.
,,Marianne, ty to zvládneš.´´ řekl.
,,Dasty, ty mluvíš?´´ polekala jsem se.
,,Umíš komunikovat s jednorožcem, tak proč ne se mnou?´´zasmál se.
Objala jsem ho a zabořila obličej do jeho kožíšku. Vzápětí se otevřely dveře a v nich stála Agáta s dalšími dvěma dívkami a sestrou.
,,Marianne, promiň.´´ posadila se na postel a pohladila mě. Objala jsem ji.
,,Sestra ti přinesla nějaké léky a masti. Budeme o tebe teď pečovat. Tvá magie je pěkně rozdováděná.´´kývla Agáta na sestru. Ta mi namazala ruce mastí z bezu a kopřivy a dala mi několik prášků. Usmála se na mě a pohladila mě po vlasech. Pak odešla.
Obě dvě dívky stály pořád ve dveřích.
,,Marianne, to je Zora.´´ ukázala Agáta na Zoru.
,,A to je Ester.´´
Ester měla černé vlasy. Byla hubená a vypadala mile. Zora měla blonďaté vlasy ale zato byla malá a trošku tlustá. Usmívala se.
Do pokoje pak přišly další tři holky. Dvojčata Ralin a Lana a spolu s nimi také May. Všechny se se mnou společně bavily a když odcházely přinesla mi Ralin ukázat jejího kolibříka Fantasyho.




Komentáře

ChilliVIP(ANIME!)

Možná by se měla Marianne trošičku uklidnit. Já bych jí hned jednu vlepila, kdyby se ke mně takhle chovala.smajl
Jinak moc pěkné.

ChilliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.