My Dolphin Show 2
Hra - My Dolphin Show 2
Video se načítá
 

starry sky

Recept na článek =D

AHOJ!

Z názvu toho asi moc pochopit nejde, takže to vysvětlím. Tenhle článek bude o tom jak se píše článek, jaké jednotlivé části by měl mít aby si to našlo příznivce. Jdeme na to!

Upozornění: Neříkám to, že tohle je profesionální návod na to, jak napsat článek. Jsou to spíše tipy =)


1. Nápad

Asi nejdůležitější věc, když chcete napsat článek. Mělo by to být něco zajímavého a originálního, ne něco, co píše každý druhý, nebo něco na styl "Ahoj, vítám vás. Dneska jsem měla super den. To je pro dnešek všechno, ahoj". Nemělo by to být takhle krátké, jelikož se to nedá pak považovat za článek, ale za větu. Proto vás prosím-Přemýšlejte nad tím co napíšete.


2. Úprava

Tohle je hodně důležité, pokud píšete článek. Chtělo by to odstavce, barvy, nadpisy, a tak dále. Tohle vám HPD umožňuje, tak proč toho nevyužít, když máte příležitost?


3. Gramatika

Chodíme nejspíš všechny do školy, takže základy bychom měly všechny umět. Je to opravdu trapné, když se pak vymlouváte na věk. Pokud je vám pravopis a gramatika cizí, tak denně místo sezení u počítače seďte u učebnice češtiny.


4. Zpestření článku

Obrázky-to je to, co tímhle myslím. Hlavně když máte nějaký hodně dlouhý článek. Tak se hodí tam přidat sem tam nějaký ten obrázek


5. Nepište jen pro +!

Tak, dostaly jsme se na poslední část mého receptu na článek. Měly byste psát proto, že vás to baví, ne jen kvůli popularitě. Když vás to totiž baví, je pro vás jednodušší splňovat všechny předchozí body. A hlavně- pokud vás psát nebaví, protože píšete to, co se líbí ostatním, tak se na to psaní můžete rovnou vykváknout. Důležité je, aby to bavilo vás, ale zase byste neměly psát úplné blbiny...



No, doufám že se vám na tomhle článku zobrazují ty barvy které jsem použila. Snad se vám článek líbil a pomohl vám. PáPá :3











Komentáře

Sia23VIP(Teorie velkého třesku)

Já jsem taky za ten názor:
Piš, když tě to baví, nepiš pro pluska!

Já jsem už dávno chtěla mít blog. Byl to můj teenage dream. Chtěla jsem být populární. Jenže časem jsem si uvědomila, že psaní, to je to, co mně kdesi v duši naplňuje. Tak jsem znovu oživila můj blog a bylo to správné rozhodnutí! Moc děkuji všem holkám, které jsou mé "sledovatelky".
DĚKUJI!!!

Sia23To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

bubleVIP(ANIME!)

K bodu 5.: Nutno podotknout, že já a myslím že i většina to za čistě + nedělá. Je to ovšem ta věc, že když si píšeš jen tak do worldu, tak to děláš čistě pro zábavu a když něco vydáváš tak to děláš pro někoho, pokud se teda nikdo neozve nazpátek, tak to slušně demotivuje. Takže tak.

bubleTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

liankag(ANIME!)

Tak trochu můj článek, ale super...Došli plus, mimochodem. smajl
Mě se ty barvy nezobrazují, jen černá a písmo bez barvy.

liankagTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.