ST0P!

povídky o svěrací kazajce

Ahoooj!!! dnes jsem tu připravila další článek....a jak už ste asi zjistily, druhý díl předchozího dílu příběhy svěrací kazajky....taaaak deeem naaaaaaa toooooooooo:3333

Schůzka s mrtvým

Jedna dívka přišla o svého chlapce, zemřel na rakovinu. Při jedné seanci se jí podařilo vstoupit s ním znovu do styku. Pomocí pohybující se sklenice odpovídal na její otázky. Po chvíli se ho zeptala, jestli by se jí nemohl zjevit. Duše odpověděla, že může ,ale všichni ostatní musí opustit místnost. Ostatní tedy odešli a nechali děvče samotné. Když se za několik minut vrátili, zírala dívka tupě před sebe. Teď žije v psychiatrické léčebně a od té chvíle nikdy nepromluvila ani slovo.



Bílé taxi

Jeden muž a jedna žena byli na oslavě a cestou domů jeli taxíkem. Projížděli lesem a na silnici nebyl prakticky žádný provoz. Najednou se objevilo vozidlo, které je vysokou rychlostí předjelo. Bylo to bílé taxi a blikalo výstražným světlem. Taxi, ve kterém muž se ženou seděli, zpomalilo.Když přijeli k rohu, řidič prudce zabrzdil. Na silnici ležel padlý strom. Řidič bílého taxíku právě na tomto místě přišel o život. Nyní jezdil kolem a varoval ostatní řidiče.




Přátelé za oknem

Několik mladých lidí si pronajalo chatu na horách. Jednoho dne bylo tak špatné počasí, že se rozhodli ,že raději zůstanou doma a nebudou vycházet ven. Ale dva z nich, chlapec a děvče, se obavám jen zasmáli a prohlásili, že si půjdou zalyžovat jako obvykle. Byli pryč celý den a jejich přátelé už dostali strach. Právě v té chvíli, kdy se začalo stmívat, se jejich tváře objevili za oknem. Mávali přátelům a vypadali vesele. Zvláštní bylo, že nevešli do chaty, a ve sněhu nebyly vidět žádné stopy. Druhého dne ráno je našli zmrzlé o několik kilometrů dál .Jenom se přišli před smrtí rozloučit se svými kamarády.




Střbrný šíp

Vagony metra bývají červenošedé.Ale existuje také jedna souprava,která má stříbrnou barvu.Říká se jí Štříbrný šíp.Stříbrný šíp lze spatit pouze po půlnoci.Projíždí mimo jízdní řády.Někteří lidé tvrdí,že projíždí podzemními drahami pod městem.
Jiní zase trvají na tom,že staví sice častěji,ale ne ve všech stanicích.Lidé,kteří ve Stříbrném šípu jeli,vyprávějí,že měli pocit,že ve vlaku sedí celé dny či týdny,ačkoliv ujeli pouze několik stanic.Jeden muž byl pryč celý týden. to celoudobu projížděl pouze mezi dvěma stanicemi,které jsou těsně u sebe.
Někteým lidem se ze Stříbrného šípu nikdy nepodaří vystoupit.Můžeme zahlédnout jejich zažloutlé tváře,jak prázdnýma očima zírají před sebe,zatímco vozy sviští kupředu.




Ona přece nebyla sama

Jedna dívka šla samotná temným parkem. Nějaký obhroublý chlápek na ni děsivě zazíral a vyrazil směrem k ní. Dívka sepjala ruce a modlila se:
"Dobrý Bože, pošli mi anděla, aby mě ochránil!"
Odporný chlápek se otočil a odešel. Byl to šílený vrah, který uprchl z blázince. Když se ho policisté později ptali, proč nezaútočil na to děvče, které šlo samotné parkem, odpověděl:
"Ona přece nebyla sama!"






Zakázaná otázka

Když se vyvolávají duchové, nesmí se nikdo nikdy zeptat na jednu věc: Kdy on sám zemře. Několik mladých lidí jednou pořádalo seanci. Všichni drželi ukazováček a prostředníček na jedné sklenici .Když pokládali otázky, pohybovala se sklenice mezi písmeny a číslicemi napsanými na bílém listu papíru.
Najednou se jeden kluk zeptal:
,,Kdy umřu?´´
Ostatní ztuhli hůzou. Pozorovali, jak se sklenice pohybuje po papíře a píše datum 12. března téhož roku. Do tohoto data zbával rovný týden. Chlapec se dal do smíchu, protože nevěřil tomu, že zemře, bylo mu teprve 13 let.Ale zemřel. 12.března ho cestou domů ze školy srazilo auto.





Děsivá stopařka
Jeden muž jel autem a na kraji vozovky uviděl mladou stopařku. Byl tmavý a sychravý podzimní večer a děvče bylo příliš lehce oblečené. Muž zastavil a vzal ji do auta. Protože měl vedle sebe na místě spolujezdce dětskou sedačku, sedlo si děvče dozadu. Stopařka měla příjemný hlas, působila mile a oba si hezky popovídali.
Najednou stopařka vykřikla:
"Pozor!"
Muž prudce zabrzdil. V tu chvíli z boční ulice vyrazilo obrovskou rychlostí auto a projelo těsně před nimi. Pokud by muž nestihl prudce zabrzdit, srazili by se.
Muž se otočil, aby děvčeti poděkoval. Byla pryč. Na místě, kde seděla, zbyl jenom její plášť. Předtím mu ale pověděla, kde bydlí, tak tam dojel. Zazvonil u dveří. Otevřela její matka. Řekla muži, že její dcera je mrtvá. Právě před rokem ji na stejné křižovatce, kde dnes muže varovala, srazilo auto. Žena si všimla pláště, který muž držel přehozený přes paži.
"Tenhle plášť měla tenkrát na sobě," dodala






Zelený orel

Jedna žena šla za kartářkou, aby jí řekla, co ji čeká. Kartářka jí předpověděla, že bude v životě šťastná a bude mít dobrou práci, hodného muže a děti, které dosáhnou velikých úspěchů. až jí bude padesát let, zemře. Pozoruhodné bylo, že ji má usmrtit zelený orel.
Všechno bylo přesně tak, jak kartářka předpověděla. Když bylo ženě padesát let, měla jít na jednoduchou operaci. Když ležela na operačním stole a lékaři se jí chystali uspat, přišel k ní jeden z nich v zeleném plášti:
"Dobrý den," pozdravil ji. "Jmenuji se doktor Orel a budu vás operovat."
Byla to poslední slova, která žena slyšela. Zemřela na operačním stole.







Mobil mrtvého muže


Jeden muž měl drahý mobilní telefon a měl ho ve velké oblibě. Když zemřel, rozhodla jeho žena, že bude pohřben i s mobilem. Den po pohřbu volal někdo ženě domů v době, kdy byla v práci. Číslo na displeji ukazovalo, že někdo volá z mobilu jejího mrtvého manžela. Žena zavolala policii a hrob byl otevřen. Mrtvý muž ležel v rakvi s mobilem u ucha.





Tak to by bylo......vím, že možná minule byly lepší, ale jiný nebyly...přesto doufám že se líbilo a papapapaaaa:3



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.