ST0P!

GLITTERIES-třpytivé dobrodružství

Tak fajn.Jdu na to.



Zdálo se, že po tom, co jsem měla dvakrát rozapsanej tenhle článek a dvakrát vypadl internet (tudíž všechno zmizlo) nic psát nebudu.Ale prostě ne.Prostě jsem taková.Ach jo.




Ahoj!



Dneska jsem si pro vás připravila mega třpytivý článek-pruvodce světem GLITTERIES!



Co je to GLITTERIES, ptáte se?



Tak to se dozvíte, hned po krátké reklamní pauze!








(Je moudřejší cestovat ve skupinách! :D)




A ještě než se do toho potřetí pustím, bych chtěla říct (počkat, to nedává smysl...napsat! Jo, napsat!) Že nekopíruju.Líbil se mi jenom nápad, to je všechno :)).



Tak jo Eli, pusť se do toho!




GLITTERIES



Tato magická země se nachází pod litosférickými deskami, z lidských pohledů hned na kraji Atlantského oceánu uprostřed Bermudského trojúhelníku.Sousedí s Atlantou.Je to svět bez krutosti-neznají týrání, šikanování, posmívání...největší zločin v zemi byl, když jistý teenager Noemill ukradl malému fialovému Zubbíkovi lízátko.Trestem byl týdenní zákaz vstupu do cukrátkova.


Cukrátkov



Jedná se o nejrozšířenější cukrářskou pobočku.Celá budova má rozlohu cca jako lidská Asie+Fidži dohromady.Součástí návštěvy je také svezení na žůžových plochých eskalátorech, nebo jak že se tomu říká, jelikož vaše tlapky rozhodně nejsou dostatečně silné na to, aby to celé uchodily.Zakoupit zde můžete různé druhy popcakes, cupcakes, cheesecaked a hromadu dalších kejků-platí se v Glitterscoinech.Denně Cukrátkov navštíví cca 12345678945678945678909876543 obyvatel.



Vlajka


S vlajkama je to složitější.Každé roční období mají totiž jinou.Jelikož je momentálně u nich Červánek (= léto) mají tuto:


Bílé křížky znázorňují třpytky a duhové pozadí rozmanitost obyvatel.Jo, a taky že je tam často duha.



Znak:


   



Tenhle znak znázorňuje siluetu třpytivého paláce, v němž momentálně sídlí G. Lady (=třpytivá paní=královna) a Mr.G. (=pán třpytek=král) a jejich potomci.



Více podrobností o G. Lady a Mr.G.


Jak už víte, jedná se o panovníky světa GLITTERIES. Druhem to jsou Glimmies, což je něco jako ježeček bez bodlinek skřížený s třpytivým králíčkem.Jejich potomci jsou: 


Mimi, Mailla, Belloardo a nejmladší Chrisstino.


Jsou to schopní, sympatyčtí a spravedlivý panovníci.



Eli- stručná průvodkyně


Hlavní město: Vlastně neexistuje.V zemi města nejsou, je pouze jedno území, ve kterém všichni žijí.GLITTERIES.



Nejvýznamnější budovy: Samozřejmě třpytivý palác.Co na to říct.Představte si pro vás ideální dům.No, tak takhle vypadá.Ten poté následuje i již zmíněný Cukrátkov a také Shines, nejvíce oslňující budova.Je vidět na 123456767894567 km daleko.Také se díky ní orientují G.letadla.



Nejvyšší a nejnižší bod: Za nejvyšší se považuje Limm hill, kopec plný Sessulů (= něco jako holubičky skřížené s kolibříky). 


Nejnižším bodem je propadlina u vodopádu Suseanne, který se dokonce nachází tak hluboko, že se skoro dotýká jádra země.Samozřejmě je celá zem pokryta kouzelným práškem, aby vše neroztálo.


Takto vypadá Suseanne:




Kluby: V této zemi nejsou ty buranské, zapáchající kluby.Vlastně je to něco úplně jiného.V každém klubu se nachází třpytivý vodopád (odborně nazýván G.fall) , švédské stoly a obyvatelé jsou zdvořilí.Toto je seznam klubů:


- gold club


- photo club


- playboy in G. club


- we're Glitter club



Bydlení v GLITTERIES: Je to trochu odlišné, záleží na rase.Glummíkům je nejlépe u vodopádů, Juklíkům se zase daří na loukách, stejně jako Glimmies.Zubbíkům se velmi líbí u jezer.


Domečky vypadají zhruba takto, ale menší:





Magický svět GLITTERIES



Tak nejdříve tedy začneme u magie.Jak to funguje-


Je to tak, že vše okolo jejich magie se točí okolo třpytek.Nečekaě.Ale nejedná se o ta typická známá kouzla, je to úplně jinak- začneme.


Ne, že by obyvatelé nikdy nenapadlo něco provést.Na to tu je právě to kouzlo.Magie zapracuje v jejich mozku a dočista jim znemožní tuto věc udělat.Tak jakoby je psychicky paralizují.Co to má společného s třpytkami? Ehm....magie je třpytivá.Tečka.



Počasí: V tomto světě neustále svítí ta zářivá bílá koule.Ať už sneží, prší nebo fouká vítr.Nejedná se ale o to pražící vedro na kterém by jste si mohli smažit řízky (vegetariánské, samozřejmě) ale o to příjemné opalování a občas zafoukne slabý vítr.Awww!


Trendy: V této zemi frčí vše holografické, třpytivé, lesklé a speciální.Novým trendem jsou např. speciální přelivy na vlasy, které nanesete, necháte působit a vaše vlásky budou třpytivé.Prostě třpytivé ombré.


Další trendy v GLITTERIES :


[Unsupported element format]



GLITTERIES je prostě celá speciální!



Vznik: Byla nebyla, jednou se tak prolétávala malá osamocená třpytka ničím....a najednou....BUM! Z třpytky vyletělo všechno kouzlo, ze kterého vznikla nádherná krajina a z květů se rodili malincí obyvatelé GLITTERIES.Postupně se svět obaloval čím dál více hvězdným prachem, až vznikla další, dosud neznámá lidská říše.GLITTERIES se postupně rozvíjelo a po dlouhé práci vznikla tato jedinečná země.



V G.novinách



Pozor, pozor! Blíží se opět, jako každý rok, velká talentová akce! Ukažte svůj talent, ať už všichni vědí, co v sobě máte!Součástí akce bude samozřejmě švédský stůl, G.falls, G.welness a také velké hrací hřistě pro Vaše malé nezbedy.Toto si rozhodně nenechte ujít!



A je to tady! Počet obyvatel v GLITTERIES konečně dosáhl nekonečna! Nekonečno malých květů se otevřelo a představilo nového obyvatele! Otevřete brusinkové šampaňské a začněte slavit!



Dobře.Já tedy moc doufám, že se vám článek líbil a budu ráda za ohlasy :D - omlouvám se za gramatické chyby...



Ahoooj příště!




















Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.