ST0P!

My CRUELTY FREE #1

Hi! A ne, toto není anglicky.Je to nějakým jazykem jménem zulu.A taky anglicky.A xhoštinou, velštinou, skotskou gaelštinou, slovinštinou, súdánštinou, fríštinou a asi dalšími deseti řečmi.Ach, ta rozmanitost jazyků.


Zase prokrastinuju.Měla bych se učit všechny hlavní města Evropy i se státama, na zemák.Mimochodem, už jsem se zmínila, že nesnáším zemák?


Dneska jsem si připravila článek o....mé kosmetice? Jak že to popsat?


Ano, zase kosmetika...ale nelíčím se, proboha! Myslím tím "pečující" kosmetiku a předem...píšu...jo, píšu,  že k tomu patří i věci z  minulého článku a to i stránky (Urtekram, Lush, šťastný králíček) takže, prosím, zkus tedy zvednout svůj prst a klikni na odkaz, který si spatřil asi před dvěma vteřinama, a možná ti ho tedy nestrčím do krku.Díky.


Nejsem já milášet?


A mimochodem, na Informatice píšeme prezentace (první mám o délce, což není důležitý, ale..asi budu brzy přednášet a na to nejsem....předurčená.Furt si myslím, že mám hlas v pohodě, ale nakonec že prý mluvím potichu, ale když se do toho zase opřu, mohly by se zase rozbořit zdi, takže...mi držte palce.Ale nevykládejte si to špatně-zase až tak příšerně nezní, když zpívám.Je to...ehm...přiměřený) a tu druhou, volitelné téma, mám o týrání zvířt a testování kosmetiky na zvířatech - pomoc, atd. Takže mi můžete říkat Dobrodinče.


Vtip! Ha ha, já jsem tak vtipná! Hahahahahaahaa!!!


A pokud jste to nepochpili, tady zmíněná kosmetika bude pouze Cruelty Free.Nečekaně.


Ještě něco- pracuju na objevování nového e-shopu, pravděpodobně s netestovanou....věcma.Já dobrá češtin, vím. (Typ od Ester...)




Urtekram-přírodní deodorant, pasta na zuby


Pokud jste četli minulý článek ( jestli furt ještě ne, jsi líný kuře.Je mi líto.) určitě už znáte Urtekram i můj supr šampon z e-shopu.Samozřejmě mám ještě nějaké další věci, ale musím si něco nechat do dalšího nudného článku.


Jako první vám předvedu můj přírodní deodorant (což znamená, že je šetrnější k přírodě a nezpůsobuje rakovinu-k tomuto jsem i chtěla přidat jeden "vtip",ha ha.... ale to už by bylo moc...)

Deodorant je limetkový a je dost aromatický, ale voní hezky.Vypotřebuje se za delší dobu, si myslím.Mnohem lepší než ty sra**y co ty pipiny z naší třídy roznáší po šatně u tělocvičny.


:3


Je to vlastně taková vodička a může se použít i jako voňavka.Funguje...

fajn.Co na to říct, jako?


199 Kč - 50 ml


Jako další tu je netestovaná pasta na zuby.Jak zábavné.


Je to příchuť....vůně...bože, já o tom mluvím jak o cukrový vatě....no, prostě máta a zelený čaj.Já sice nejsem nějak extrémně všímavá, ale zuby mám prostě bělejší.Cítím to.Jo, mám to v sobě.Věřím si a dokážu to...jo, klid.


Pasta není vůbec pálivá, ale dech je po ní svěží.


105 Kč (myslím) - 75 ml ....?



Vlastoručně vyrobené balzámy na rty a bomby


Ano, těch věcí je zase víc, ale to až na příště.


Jako první tu jsou balzámy.Já jsem tedy na výrobu dostala sadu k Vánocům, už pěkně dávno.V sadě lze vyrobit: Třpytivý, barevný, klasický a proti UV záření.U tohoto si nejsem jistá, jestli jsou složky natestované, ale myslím, že to na krabici psali, že ne.Jsou to prostě domácí balzámy.Balzám jako balzám, pardon.(můžete si vybrat příchuť a vůni) Jo, jsou tam třpytky.


Jen tak konstatuji....


[Unsupported element format]


Pak tu jsou bomby.Tadyk ani podle mě nejde nic testovat...kromě glycerinu, ale to fakt nevím, bohužel.


Zase to je sada, kde se můžou udělat růžový, modrý, žlutý,atd.... bomby.Samozřejmě, když smícháte všechno, za prvé překročíte limit množství barviva a za druhé z toho vyjde...hnědá? Prostě taková ta hnusná břečkovitá fuj.Bomby hezky obarvěj vodu a jsou tam na výběr i různé vůně.(Taky to mám celkem dlouho.)



V sadě jde vyrobit i sůl do koupele, ale, jak už jsem asi stokrát řekla (ve skutečnosti pouze dvakrát ) až příště. Tak si počkej, protože tě to určitě děsně zajímá.


Lush-snowman sprchové želé


Aww! No není to supr kombinace? Pokud jste to nepochopili-ano, je.Není zač.


Jak už vám asi mohlo dojít, jde o sprchové želé ve tvaru sněhuláka.Sice to byla Vánoční edice, ale v Lush mají ještě spoustu dalších.


Želé bylo v takové citrónové vodičce...vlastně bylo marinované.Ha, ha, ha.Jsem samý vtip.Ha.


Když jsem se s želatinou umyla, ručník citrónově voněl ještě týden potom.Ano, fakt.Samozřejmě jsem si s tím ještě předtím tloštu pohrála, jelikož...moje duševní IQ bylo v tu chvíli na úrovni pětiletého haranta. (Ne, nemám prostě ráda malý děti.Sorry.)


Takže...boží.Jako, je to Lush, haloo!



Takže já se tímto loučím.


Snad se vám článek líbil a inspiroval vás.Omlouvám se za gramatické chyby.


Ahojky!


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.