About A Pig
Hra - About A Pig
Video se načítá
Famous Date
Hra - Famous Date
Video se načítá
Fashion Designer World Tour
Hra - Fashion Designer World Tour
Video se načítá
Gemini School
Hra - Gemini School
Video se načítá
Runway Beauty Secrets
Hra - Runway Beauty Secrets
Video se načítá
Hannah Montana Real Haircuts
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
 

Snaživost

Co dělat když... (1)

Co dělat, když Vás kluk podvádí? 


Tak já Vás vítám u dalšího Blogu :))

Dneska narazíme na trošku citlivější téma ohledně kluků. Určitě jsme se setkali s problémem, co dělat, když Vás kluk podvádí. Nebo-li chodí s jinou holkou. 

Z pohledu kluka jde o obyčejné vyznání lásky dvěma, či více dívkám, zatím co, pro nás to je hotové utrpení, jelikož si myslíme, že je chyba v Nás, ale tak to vůbec není holky! Chyba je v něm a to veliká, jelikož si Vás neváží. Myslí si, jak je zajímavé, když chodí se dvěma holkami, prostě si hraje na frajera, ale omyl, protože takhle ubližovat holkám frajerství není. 

Tak jdeme Vám děvčata zkusit poradit. 

1) Nenechte si nalhávat

Určitě se to bude snažit obhájit tím, jak moc Vás miluje, ale nenechte se tím ošálit, je to prostě "sukničkář", který se nezmění, ať chcete, nebo ne.

2) Důvěřuj, ale prověřuj

Když už budete tak hodné, že mu tedy dáte ještě jednu šanci, tak si ho dokonale hlídejte. Bude se Vám zdát, že je příliš obklopen holčičí pozorností? Zasáhněte do toho, aby se Vám to nestalo znovu. Hlídejte si ho na každém kroku.

3) Ona

Zkuste o ní zjistit, co nejvíce, ale pro začátek bude stačit jméno a zjistit, jestli s ní opravdu něco má. Dá se to potom dokonale využít.

4) Prostě a jednoduše KONEC

Udělal to poprvé a Vy nemáte trpělivost, nebo znovu a moc Vás zklamal? Jednoduše se nadechněte a přemýšlejte...nebylo Vám lépe bez něho? Vždyť takového kluka najdete na každém rohu, stačí se jen pořádně dívat ;) Psychicky se připravte na pořádné nadávky a kopačky na jeho stranu. On Vám také může nadávat, ale prostě holky, musíte být připravené. Klidně si den před tím proplačte, relaxujte, nebo prostě se nějak uklidněte a připravte se na situaci. Poté to UTNĚTE.


Tak to by mohlo být pro dnešní Blog všechno, kdybyste chtěli více rad, tak mi napište do zpráv, klidně Vám poradím soukromě, nebo přes Blog, já se s Vámi pro dnešek loučím. :) a nezapomeňte, kluk Vám za trápení nestojí ;) 


Atlantida 




Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.