Snažím se být pozitivní! :))

Jak sbalit kluka?

Ahoj je tu nový článek a ten je jak sbalit kluka. Myslím že k tomu není co dodat a jdeme rovnou na to!

1.Buď originální - Nosí všechny holky kolem tebe černou barvu a podpatky? Tak si vem barevné tričko a kecky. Poslouchají všichni Jistina Biebera? Jeď si dál svůj oblíbený rock. Buď svá a originální. Jedině osobité holky mají u opravdových kluků, kteří za to stojí, šanci.

[Unsupported element format]

2.Buď vtipná - Veselé holky mají u kluků vždycky navrch. Zapomeň na emo pózu a buď veselá a rozpustilá. S holkou, se kterou je zábava, je radost trávit čas. Úsměv od ucha k uchu a zářivé oči může i kluky přitahují jako magnet.



3.Buď drzá - Pravidlo, že hodné holky se dostanou do nebe a zlobivé kamkoliv, jsi určitě slyšela. A platí to. Nebuď ze svého kluka snů tak odvařená a trochu ho škádli. Občas ho šetři nebo si znění udělej legraci. Chlapi tohle laškování s holkama milují, tak hra první ligu! Ale s tou drzostí to zase moc nepřežen



4.Buď roztomilá - Nemusíš ze sebe dělat hloupou husičku, ale využij svoje ženské zbraně. Nejde ti matika? Násad výraz raněné laně a poprosit ho,jestli by tě zachránil před písemnou. Když mu správně namasíruješ ego, bude se cítit jako pán tvorstva a probudíš v něm ochranitelské sklony.


5.Buď nedostižná - Vždycky chceš to, co nemůžeš mít. Takže jakmile se ti podaří svůj idol zaháčkovat, tak cukni. Najednou hraj nezájem. Samozřejmě nepošli ůplně do háje, ale buď trochu ledová královna. Funguje to.


6. Buď krásná - Není to k tom si na sebe napatlat co nejvíce make-upu o nosit vysoké podpatky. Musíš sama o sobě vědět,že jsi krásná. To znamená mít zdravé sebevědomí. Pamatuj si, že tak, jaká vnímáš sama sebe tak musíš i na ostatní. To není prázdné klišé, ale holý fakt.


7.Buď překvapivě - Mají tě ostatní za stydlivku? Tak seber odvahu a přihlaš se do školní soutěže talentů. Nebo jdi za hrůzostrašným třídním vyjednat školní výlet. Překvap sebe i okolí a tvůj idol bude úžasem koukat s otevřenou pusou!

[Unsupported element format]

Doufám že se vám článek líbil a doufám že pomůže budu moc ráda za plus (+)

A ahoj!!

Listranda


Komentáře

Butterfly340VIP(Imagination☆)

3. pravidlo bych asi nezkoušelasmajl Jsem trošku (ehm... jen trošku?) drzá a... No, nebudu tady vykládat svůj life story, každopádně výsledkem je, že se mnou ten kluk už asi 5 měsíců nemluvísmajl A to spolu chodíme do třídy...

Butterfly340To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

LampičkaCZ

Jestli je tvůj oblíbený předmět ve škole čeština, tak chudák tvůj\ tvoje učitel\ učitelka na ní. Zkus nějaký ze svých článků dát přečíst vyučující ať ti ho opraví, protože chyb tam máš sakra hodně. Takže si nejdříve nastuduj pravopis a pak až začni psát články, tohle co teď píšeš jsou totiž věci, ze kterých i moje oči budou krvácet

LampičkaCZTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Madeline Stella HatterVIP(Poradna pro holky)

Hele.. Podle mého názoru, je tento článek naprosto k ničemu.. Kdyby měl s ním chtěla dívka RANDIT tak jí to určitě pomůže, ale kdyby chtěla, aby ji měl ten kluk rád a mohla se mu svěřit, nepotřebuje rady od jedenáctileté holky.

Jenom si to vem, holka bude kluka škádlit,bude se chovat trošku hloupě,bude chladná a odvážná. Najednou spolu začnou chodit a bum! Bude s ní zakřiknutá,intelektuální dívka jako kdyby vyšla z převýchovy.Zdá se mi, že tady říkáš aby byly holky rebelky, ale ,když ta holka rebelka je, tak si ji najde kluk,který má rád rebelky a ,když ta holka rebelka není,najde si jí někdo jinej. Zkrátka tu chybý pravidlo

"Bud´sama sebou"

Když se budu chovat podle tohoto článku,logicky sama sebou nebudu.

Madeline Stella HatterTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Belania333(Píšeme povídky a příběhy)

Článek je docela fajn, jen mi přijde takový hrozně... neosobní? Nevím jak to popsat. Prostě vůbec nedokážu představit tebe, jak sedíš za počítačem a píšeš něco takového. Tím samozřejmě nemyslím, že by byl špatný, naopak je super.
Akorát si myslím, že na tohle neexistuje vyloženě „návod“, který by stoprocentně fungoval. Je vždycky důležité, aby tě kluk poznal a sám se rozhodl, jestli tě chce nebo ne.
Jinak článek pobavil, supersmajl

Belania333To se mi líbí +1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.