The Illusionists Dream
Hra - The Illusionists Dream
Video se načítá
Barbie Goes Horse Riding
Hra - Barbie Goes Horse Riding
Video se načítá
Mars Miner
Hra - Mars Miner
Video se načítá
Ferrari at McDrive
Hra - Ferrari at McDrive
Video se načítá
 

Slohovky :D

Utopená - Horor - 18. část

18. část 

Alex se s rozporuplnými pocity vydal ke svému dalšímu cíli. 
Ta ženská je určitě psychopat, běhalo mu hlavou při cestě. V tu dobu mohlo být kolem třetí druhé hodiny. Věděl, že čas nemilosrdně utíká. Také věděl, že další místo dnes už nestihne. 

Asi po půl hodině přišel ke katakombám. K tomu místu neměl dobrý vztah. Měl z něho špatný pocit, už od malička. A když tu byli s rodinou naposled, což bylo v jeho šesti letech, stalo se něco divného. 

(Flashback)
"Mami, mami, oni se na mě dívají!" plakal vyděšeně Alex. Jeho rodiče se rozhodli z neznámého důvodu navštívit místní katakomby. 
"Ale prosím tě, nevymýšlej si blbosti," okřikla ho matka přísně. Dál se potom věnovala historii tohoto místa. Mluvila s Alexovým otce o nějaké nehodě, co se zde odehrála asi před deseti lety. Prý zde někdo zemřel, z neznámých důvodů. Návštěvník dostal infarkt, přestože - jak posléze zjistili vyšetřovatelé - do té doby neměl sebemenší problém se srdcem. 
Alex se třásl po celém těle. Tohle místo se mu nelíbilo. Po tvářích mu stékaly slzy strachu a prosil rodiče, aby odešli. Ale marně. 
Malý chlapec cítil jakési mrazení na jeho těle, jako by na něho sáhla smrt. Chlad ho táhl nějakým směrem. Alex tahal rodiče za ruce a pořád dokola opakoval, aby odešli. Jeho matka a otec nerozuměli jeho pocitům, nedokázali se do syna vcítit. Proto není divu, že chlapec podlehl dolézajícímu pocitu, aby šel tím směrem, jakým ho pocit táhl. 
Rodiče si zprvu nevšimli, že jejich dítě chybí. Když se tomu tak stalo, jeho matka z toho měla málem smrt. 
Alex mířil k části katakomb, kam se nesmělo jít. 
Naštěstí ho někdo z návštěvníků včas odvedl za rodiči. 
Po tomto traumatickém zážitku si Alex odnesl vzpomínku. Někdo v těch katakombách byl. V té zakázané části. Byl si jistý, že tomu tak je. Také měl pocit, jako by ho kostry svými prázdnými očními důlky pozorovaly skrz mříže a šklebily se na něj. 
(Konec flashbacku)

Alex teď musel čelit svému nejhoršímu strachu a jít tam znovu. Do zakázané části katakomb. 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.