Školní rutina

Rozhovor s Akalik........................SPECIÁL!

Ahoj lidi nebudu to zbytečně okecávat a jdeme na to.

1.Oblíbená barva? Asi...stříbrná. Sice mám ráda i žlutou a hodí se ke mně, ale... Pokud to má být prostě barva, tak stříbrná. Jako jediná mi připadá "normální" - ne moc teplá, ne neonová, prostě dokonalá.
2.Barva vlasů? Hnědá, spíše tmavší
3.Barva očí? ak tohle nevím. Jako, podle některých mám modrou, ale já sama bych si dala šedou. Taková prostě nijaká.
4.Domácí mazlíček? Jo, mazlíček. Ten mi před půl rokem chcípl. A ne zrovna příjemným způsobem. Chudák. Ah, zlaté časy.
5.Nej hra na HPD? Sama mám ráda X-Girl Scene Maker. Prostě Makery. Člověk na to může vytvářet, sám, v klidu, rozmýšlet se, kombinovat - prostě tvořit. Docela často ho používám, takže asi tak.
6.Nej kámoška na HPD? Na HPD. No, to je složité. Já sama je považuji za přátele, mám je v přátelích ale pochybuji, že ani mě mají rádi. Ale tak jedna moje fakt jakože kámoška tu je přihlášena a jednou za sto let si napíšeme, takže TheDarkAngel
7.Jakou máš nejraději rostlinu? Jsem přímo maniak do penízkovníků. Mám jeden na poličce u sebe v pokoji u okna. Je přibližně 25 cm vysoký, zelený, v oranžovém květináči. Mám ho strašně ráda a sama ani nevím proč xD.
8.Jaké máš nejraději zvíře? Docela se mi líbí sovy. Elegantní, autoritativní, dokáží být až božsky cute a když se usmějí...A zároveň jsou smrtící, svojí obět pronásledují a poté jí zaživa rozsápou. Hih. I love sovičkas.
9.Tvoje nejoblíbenější období? Hm. Záleží, jaké období. Ale mám ráda podzim ráno 8:50 , v sobotu. To je období prostě tak akorát dělané na nicnedělání.
10.Bavil Tě vyplnovat tento dotazník? Jako...ale jo. Hlavně tu část s penízkovníkem ( aneb jsem retard ).

Takže ČÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁU!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.