Školní rutina

Nový článek+vtipná sestra

Ano rozhodla jsem se udělat článek.Bude to o mý sestře.Má smrtelný strach z vos (já taky ale nikdy mě nepíchla)a má taky ze včel.Ony jí totiž bodly.No nedivím se jí když jí poprvý bodla včela.Šíleně máchala rukama a prostě se jí to vymstilo.Podruhé jí bodla vosa.Ta vosa jí vletěla do boty a ona na ní šlápla.No.....A několikrát nám do bytu vletěla vosa včela.Dneska to bylo obzvlášt vtipné.Nám řekla že něco tady lítá a že je to tlustý.A pak ukázala na poličku.A my kde,co?A pak jsme jí viděli a já říkám:To  je moucha,ta ti nic neudělá.A pak říkám:To je vosa nebo včela!A já jakožto s ledovým klidem si v duchu říkám:To je dobrý,když se nebudu hýbat nic mi neudělá.A pak sestra začla mít panickou hrůzu že jí to vosa bodne.Ona tak řvala že se divím že jí neslyšel celý panelák.A pak babička,jakožto správná babička honila vosu po celým bytě.No a pak se setra jako největší srab šla schovat jinam.A já,tam furt sedím a nic nedělám.A po chvíli jsem šla za ní.Pak jsme tam chvíli byly,než babička řekla že vosa je pryč.A pak to bylo celkem v poho.

BONUS:Víte co udělat člověku,který vás už dlouho štve?Ne?Tak jste tu správně!Ukažte prostředníček a řekněte "Jsi jednička!

Komentáře

barumaru(Nejlepší svět je fantazie...)

Takže ty jsi nechtěla skončit,viď?
Opravdu sis jen chtěla vynutit naši pozornost. Je mi to vcelku líto. :(
Přišla jsi mi (jak z komentářů,tak z mého rozhovoru) jako vcelku sympatický člověk,ale teď na tebe mám dost jiný názor. Brzy na mém blogu vyjde článek: Jak uspět na blogu,myslím,že by se ti to hodilo. ;3
Nemyslím to nějak špatně! Jen....No však uvidíš. ;D
Neeeee,jasně že to není reklama! xD

barumaruTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.