Sjůzin blog

kočičí výrazy...co mi říkají? 1

 Hillou! Vítám vás u dalšího článku! Dneska je tu pár obrázků zvířátek...a moje komentáře k nim. :D .

 

 

 

To je roztomilé :D. Ale vypadá smutně. Mně její výraz říká: ,,Potřebuji tvoji lásku. Jsem osamělá. Postaráš se o mě? " Dala bych jí jméno Sady.      sad= smutný (z aj)

 

 

Tak tahle je hustá. Mně její výraz říká : ,, Jsem výjimečná. A jsem rebel, protože tohle zbarvení jen tak někdo nemá. Jsem prostě nej."  Jmenuje se Venuše ,ale já bych jí dala jméno Queen. :D .


 

 

Vánoční kočička :D. Mně její výraz říká: ,, Co to mám za hrůzu na hlavě?? Jsem Santa nebo vánoční stromeček? NE! Jsem kočka. Kdo mi to dal na hlavu si mě asi spletl se Santou Clausem! Ach, jo ať ty Vánoce skončí! :D" Chudáček musí to mít na hlavě. A dala bych jí jméno Sinty. 


 

 Bylo to kratší ,ale přišlo mi to celkem originální. Sorry, jestli to někdo dělal. A co vám říkají ty výrazy...popř. chcete další díl? Pište do komentářů :D. Hillou! A omlouvám ,že to není barevné ,ale když to publikuji přemění se to zase na šedou.

 

Komentáře

josefaVIP(Žijeme hudbou ^.^)

Jo ... je to originální, ale proč je to tak krátké ? ,,Dabingování" (pokud to takhle můžu nazývat) koček je celkem téma, na které bych udělala delší článek, protože těch obrázků koček, které bych mohla dabingovat je hodně a proto mi přijde divné proč máš jen 3 obrázky o.o

josefaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.