Sjůzin blog

Moje ,,charakterky"

Ahoj, chtěla bych sem napsat svoje ,,charakterky" a pro ty, co si myslí, že kopíruju mám Lociky svolení, za což jí děkuji.

Možná tenhle článek, nebude mít moc plusek, ale já to píšu i pro sebe.

Beth- Beth miluje svobodu, volnost a divokost. Pro to také miluje koně a je to prostě taková rebelka, ale nikdy by neudělala nic, co by záměrně ublížilo jejím přátelům. Miluje zvířata, hlavně jízdu na koni. Když zrovna není u koní, tak běhá nebo sportuje. Má ráda své kamarády, ale není na nich nějak ,,závislá",ale je ráda se svými kamarády. Je silná a nebojí se říct svůj názor. Nesnáší, když se jí někdo snaží nařizovat, co má dělat, chce se řídit svým srdcem a svými pocity a miluje být sama sebou. A věří si.A je pořádně tvrdohlavá, ale nebojí se svými kamarády být sama sebou a miluje to, někdy dokonce neví, co by dělala, kdyby je neměla, vždy jim ráda pomůže až bude nejhůř. Ano protiřečí se to s tím minulým, ale to znamená , že s nimi nemusí být každý den, ale miluje ty zážitky s nimi.

Becky- Becky miluje hudbu a tanec. Ráda ,,splyne" s hudbou a tancuje srdcem a miluje písničky, někdy v nich vidí záchranu a kousek svého já. Když slyší písničky může být sama sebou.Taky je pěkně náladová a někdy nepříjemná, ale snaží se myslet pozitivně. Je prostě rozverná, dobrosrdečná a s hlavou věčně v oblacích, mimo realitu, myslí občas i na budoucnost. Má ráda tajemno. Je zvědavá a občas ji to,,táhne" k hororům , ale pak se bojí. Je taky docela bázlivá, má menší fóbii z panenek, slepic ( ano opravdu slepic), štítí se pavouků a bojí se dost věcí, je docela samotářská, moc se s lidmi nestýká a když tak  jen s těmi nejbližšími.

Aria- Aria je tichá, citlivá dívka, která má ráda knížky a stydí se mluvit nahlas, nemá moc sebevědomí a těžko snáší odmítnutí a je dost urážlivá, ale  je zase obětavá a ráda pomáhá a občas se i do něčeho zapojí. S lidmi to nemá jednoduché, bojí se jich a zároveň se s nimi ráda stýká, prostě taková ta ,,divná" holka. Je to opravdu zvláštní dívka. Ale ne, že by se neuměla projevit, jako zábavná holka, ale bojí se to udělat. A taky se neumí moc bránit. Nenávidí lidi, co ubližují a jsou namyšlení. A bojí se tak trochu být sama sebou.


Zoe- Je pořádně tvrdá a nemilosrdná k lidem, co jí ublížili  a nebojí se ničeho, co jí osud přichystá, ví, že je úžasná a miluje své přátele a nikdy by nedokázala lhát, je upřímná ve všem a stojí nohama pevně na zemi a je to tak trochu vtipálek a je i v podstatě  zlá, když chce, je to krutá a podlá, když musí být. A taky je tvrdohlavá, ale lidi, které miluje, těm by nikdy neublížila. A je pro ně velkou oporou. A je to největší rebel, ze všech. Je pěkně cholerická a netrpělivá výbušná a hádavá. Nikdy nikdo neví, co od ní čekat. A když se někomu otevře, musí mu opravdu věřit. A  nesnáší školu a matiku. A na přátele by se NIKDY nevykašlala, i když je to opravdu někdy s ní k nevydržení. 


Michelle-  Dokáže někoho milovat, možná i víc než sama sebe,což není úplně dobře a dala by za něj život.

Často je ve svých pocitech zmatená a neví co doopravdy chce, má ráda své přátele a za nic by je nevyměnila, je občas dost líná, ale někdy zase ráda pomůže. Ráda by našla toho pravého a miluje angličtinu a je ráda na počítači. Snaží se  být silná a je chytrá a snaží nebrat si věci, které stejně nemůže změnit  a je často nejistá, kdo je její kamarád a kdo ne. A je často zmatená a někdy si nevěří, ale snaží se o to.

Ráda sleduje napínavé seriály v angličtině a má velkou fantazii a ráda píše o svých pocitech i příběhy.

Má velké srdce a docela často přemýšlí o klucích a nesnáší drby. Těžko si vyléčí své zlomené srdce, ale nakonec se jí to povede, když jí nějaký kluk ublíží. 


Kathy- Je hrozně drzá a někdy neví, co z té pusy vypustí. Je náladová a užvaněná a někdy pláncne nějakou blbost, které pak může litovat, ale pokud jde o tajemství drží jazyk za zuby a miluje tajemství. Není drbna, ale ráda si povídá, ale ne že by byla úplně upovídaná, jak jsem psala, ale pak si to o ní může někdo myslet. Občas ji trápí skutečnost, že to co se děje  je pravda a je hrozně zbrklá a nevypočitatelná. Nadevše, ale miluje své přátele.


Marry- Miluje lidi a je ráda v jejich společnosti a je hrozný extrovert a je zábavná a ráda se baví a miluje zábavu, nesnáší nudu a těžko chápe pocity ostatních lidí. Miluje chození do kina na koncerty atd... nenávidí samotu... A ráda je s lidmi, ale nikdy za nikým neleze. A ráda s někým soutěží a předvádí se.


A nakonec JÁ, ano já, moje JÁ, kterého bych si měla vážit a milovat ho a věřit si. Věřte si, nikdo nemá právo vás osočovat a pokud si myslíte, že nejste krásní, krása nedá měřit, a vy si jen musíte, že jste krásní a skvělí. Vlastně tohle byly části mého já a dohromady tvoří MĚ. Mé skvělé JÁ. Do kterého nemá nikdo práv se bezdůvodně narážet, natož když mé PRAVÉ já ani nezná a pokud ano, ak si musí ujasnit, co dělá. Protože já jsem SKVĚLÁ. A ne tohle není namyšlenost, ale je sebevědomí a věření si sama sobě. Věřte si a nevzdávejte se.

Já si myslím, že všechny mé části jsou skvělé a hodně ráda mám Beth,Zoe A Michelle, ale miluji všechny své části, ať už jsou jakékoliv.

Komu z mých částí jste se nejvíc podobáte, co? Pište do komentářů a můžete dát +, kdyby se vám to líbilo a hlavně SI VĚŘTE!


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.