Sjůzin blog

jsem víla?! 6 díl- oslava,útok

brázekDalší den na fantasy byla velká oslava paní ředitelka ,profesoři a víly oslavovali. Byly tam lampiony (ty se zaply až večer). Stoly s jídlem, židle, taneční parket a přijely i kouzelníci ze školy randwecl.a hrála tam skupina rock days.. Bella ztratila někde v houfu své kamarádky a tak se šla napít drinku.

Potkala nějakého kluka co se šel taky napít drinku ,ale ona měla jahodový a on nějaký zelený. Bella mu řekla : ,, Ahoj, neviděl jsi někde takovou holku v světle modrých šatech s hnědými vlasy nebo skoro černými ,měla je v culíku ,no? " ,Jo, viděl  jmenuje se Rosie?  ,,JO, JAK TO VÍŠ?" , otázala se Bella. On odpověděl : ,, Seděla na lavičce u té lampy a říkala si ,,Ach, jo já hloupá Rosie ! " ,,Aha a ty se jmenuješ?" zeptala se. ,,Jsem Dave."

 ,,  A ty?" Jsem Bella a už musím za Rosie . A odběhla aniž by stačil něco říct.

 

Našla Rosie za pět minut. ,, Rosie co se děje? ", vyhrkla.  ,,Jak jsi mě našla?! " řekla podezřívavě. Zeptala jsem se jednoho kluka. ,,Já jsem Creepy přestrojená za Rosie, čekala jsem až přijdeš, hahahaha!" řekla podle.

Začala se proměňovat na Creepy. Najednou před Bellou stála čarodějka s fialovými vlasy v modré sukni a černém triku obklopená můrami. ,,TY ,TO TY ,CO JSI UDĚLALA S ROSIE?!" ŘEKLA VÝHRUŽNĚ BELLA.

,,Rosie je zde ,můžu ji nechat svázanou pavučinami hodit do černé díry odkud už se nevrátí a nebo mi daruješ svou moc abys ji zachránila máš pět minut na rozmyšlenou před všemi." řekla rázně nemilosrdně.

,, Ne, Bello obětuj mě a ne tvou moc ,tu budeš potřebovat k záchraně kouzelné dimenze!" zakřičela Rosie.

,,Bello ,dvě minuty! " zasmála se Creepy. Bella řekla :,, Nedáváš mi jinou možnost!" vykřikla Bella a rychlým pohybem ruky zavřela portál z  můr. Potom se transformovala a poslala na Creepy to největší tornádo co kdy udělala, čarodějka byla pryč. Všichni tleskali a výskali . ,,Bello jsi úžasná!"  Bella se smála radostí ,rozvázala Rosiiny pouta a byla znovu oslava. Dave za ní přiběhl a řekl: ,,Byla jsi velmi sebevědomá Bello!" A , AHOJ SNAD SE UVIDÍME NA PLESE ZA DVA TÝDNY!  a ZMIZEL V DAVU VÍL A KOUZELNÍKŮ. ,,Kdo to byl ?"zeptaly se holky naráz. Jeden kluk co i řekla kde byla Rosie tedy Creepy ,ale on nevěděl ,že je to Creepy. Slyšel ji prý říkat : ,, Ach,jo já hloupá Rosie!" a jaký ples myslel? ,jmenuje se Dave.  Zoe odpověděla : ,,  My jsme tu od září ty teprve od dubna ,tak to nevíš jsou plesy třikrát do roka jinak i oslav y ,ale tohle jsou významné plesy a jsou čtyři ne tři. 8. ZÁŘÍ JE ZAHAJOVACÍ PLES, potom je 19. vánoční ples potom až 20 května je jarní ples a na konci roku je rozlučkový ples, jsou taky nějaké oslavy ,ale tohle jsou plesy.   ,,Aha a kdy jsou prázdniny?" vyzvídala  Bella Slovo převzala Grace : ,,  Podzimní jsou od 9. října do 14. října, zimní jsou od 20 to se tedy odjíždí ze školy do 4.1. a pátého se příjíždí, jarní jsou devátého března   do 15. Potom jsou velikonoční nevím kdy budou příští rok, pak jsou od 3. června do 5.ČERVNA a pak jsou velké. a POJDME UŽ SPÁT.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.