Simple is good

Péče o vlasy


Ahojky, jelikož jste si na mém Instagramu odhlasovali, že chcete abych napsala o Hair care, tak to tady máte! A kdo mě ještě nesleduje na Instagramu, tak můžete začít!


Střih

Jestli si myslíte, že když máte roztřepené a suché konečky, tak že vám na to nějaké produkty pomohou? Jste na omylu! I když nějaké šampony slibují, jak vám zachrání vlasy, abyste si je nemuseli stříhat, tak je to prostě blbost! Když máte vlasy zničené, musíte je bohužel ostříhat, nebudu lhát já jsem se na začátku léta také nechala ostříhat (o 15 cm), právě kvůli tomu, že jsem měla vlasy hodně zničené. Rozhodně se vlasy nesnažte zachraňovat těmi šampony, co vám naslibují, jak vám zpraví roztřepené konečky atd., tak je akorát ještě víc zničíte. Zkrátka, když máte zničené vlasy jděte se dát ostříhat.


Šampon a kondicionér 

Výběr správné vlasové kosmetiky může dát dost zabrat. Snažte se vybrat si jednu sadu, kde máte šampon, kondicionér a třeba i masku. Můžete používat klasické drogérkové produkty, jako třeba já, a nebo to můžete prokonzultovat s vaším kadeřníkem, který vám doporučí produkty, přesně pro vaše vlasy. 

Když se rozhodnete jít do drogérie, ale nevíte, podle čeho si produkty vybrat, řiďte se podle toho jestli máte mastné/suché/normální vlasy. Poté odstínem, požadavkem na výsledek a v neposlední řadě až vůní. Důležité je, také složení a původ.


Zbytek nejdete zde: Pokračování!!!


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.