Bratz Facial Makeover
Hra - Bratz Facial Makeover
Video se načítá
Bubbly Bubble
Hra - Bubbly Bubble
Video se načítá
One Direction Makeover
Hra - One Direction Makeover
Video se načítá
 

Šílený blog retardované holky

Pondělní krátké horory 1

Čusky fusky lidi.

 

Dnes tu pro vás mám článek s názvem Pondělní krátké horory 1.

 

Pokud mé články čtete pravidelně, určitě víte že tohle je moje premiéra s horory, píšu totiž spíše legrační články.

 Tak, snad se vám bude tato PONDĚLNÍ SÉRIE líbit. :-)

Ještě bych ale chtěla upozornit, že některé nejsou jen o třech větách, jsou sice trochu delší, ale nejsou to takové ty horory přes 10 stran. :-)

 

Tak jo, pojďme na to ! :-D :

Pondělní krátké horory 1

  Anička a pes

Devítiletá Anička byla poprvé sama doma, její rodiče byli totiž na nějaké párty jejich kamarádů. Využila toho a dívala se do desíti do večera na telku, když ji vypla šla si lehnout. Pod postelí měla pelíšek její fenka Ťapička. Vždy, když se Anička bála, dala ruku pod postel a Ťapička jí olízla. Po pár minutách, Anička uslyšela kroky, začala se bát, dala ruku pod postel, Ťapička jí olízla a Anča byla spokojená, po chvíli zase uslyšela nějaké kroky, tentokrát to vycházelo z kuchyně, dala ruku pod postel Ťapička jí olízla a Anička byla spokojená. Pak uslyšela bouchnutí dveří, to se hodně lekla, zvedla se a šla do koupelny, tam zůstala strnutá hrůzou, uprostřed zrcadla byla její fenka s nožem v srdci a pod ní krví napsáno : Jak lidi olizují ruce.

 

 

Dnes byl vážně divný den, seděl jsem u krbu, vtom mi začalo připadat, jako by mně někdo sledoval, podíval jsem se do okna a uviděl jsem tvář, bydlím v 15 patře !

 

 

Měla jsem pejsky, měla jsem je moc ráda, vždycky mně uklidňovalo to, jak škrábali na nábytek, teď, když už je nemám to tak uklidňující není !

 

 

Od té doby, co jsem přespal v pronajaté chatě v lese, se mi moc dobře nespí, večer jsem tam viděl obrazy různě zdeformovaných obličejů, když jsem se ráno brobudil, došlo mi, že to nejsou obrazy, ale zrcadla !  

 

 

Příběh Samary Morgan

Byla jednou jedna holčička, rodiče jí nechtěli a tak skončila v Dětském domově, z tama si jí v jejich 8 letech vzali lidé, kteří nemohli mít děti, zpočátku ji měli rádi, ale později, začala spávat s její maminkou a té se vždycky zdávaly nějaké zlé sny, Samařin nepravý táta z toho vinil chudáka Samaru a protože věděl, že se Samara bojí koní, udělal jí pokojíček ve stáji. Samara se z toho psychicky zhroutila, prostě to nedala. Jednou, když Samara stála u studny a nabírala vodu pro koně, přišla tam její nepravá máma, dala jí sáček přes hlavu s shodila jí do studny. Tam Samara umírala sedm dní ve strašných bolestech a říká se, že teď chodí po světě a mstí se tím, že zabíjí, koho potká.

 

 

( Tento příběh mi říkala moje kamarádka, z nikama jsem ho neopsala, v podstatě jako všechny ostatní, jen pár z nich jsem někde tak pochytila, už přesně nevím kde. )

 Tak, to by bylo pro dnešní horůrky vše. Prosím, nestěžujte si v komentářích, že jich bylo málo, ale mé znalosti hororů jsou přece jen omezené a aby byly alespoň 4 díly, bude vždy 5 hororů.

 

Tak, snad se vám dnešní článek líbil.

Tak jo, mějte se hezky

ČAUKY MŇAUKY. :-D  

 

 

 

 

Komentáře

abodka(ANIME!)

Viktorieee: No, já bych vlastně žádné z toho neznala, kdyvy mi je neřekla kamarádka a od kud je ona zná, tak to nevím. smajlsmajl

abodkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.