Epic Coaster
Hra - Epic Coaster
Video se načítá
Shopaholic Hawai
Hra - Shopaholic Hawai
Video se načítá
Match Match Baby
Hra - Match Match Baby
Video se načítá
Haunted the Trapped House
Hra - Haunted the Trapped House
Video se načítá
Elsa Frozen Real Makeover
Hra - Elsa Frozen Real Makeover
Video se načítá
 

Šílený blog retardované holky

Podivná kmarádka

Ahoj holky.

 

Mám tu pro vás první díl takového příběhu, který jsem nedávno vymyslela.

Jmenuje se to : Podivná kamarádka.

 

Snad se vám bude líbit.

Tady ho máte :-D :

 

 Podivná kamarádka

   Co to zase je ???? Zabručel pan Horvát, kterému nikdo neřekl jinak než STAROUN nebo BRUČOUN, byl totiž starý a jen bručel, neuměl si užívat života. Co pak je miláčku ?? To bylo jen nějaké auto, už spinkej lásko moje. Odpověděla jeho žena, která byla stvořena snad jen proto, aby utěšovala svého manžílka a vařila mu gulášovou polévku. Ale vraťme se zpět k příběhu, jeho žena paní Horvátová, měla pravdu, k jejich domu přijelo auto, nevypadalo to na bůh ví jaké boháče, ale na nějaké chudáky taky ne, prostě taková normální rodina.

 

Když auto zastavilo, jako první vystoupil muž, tlustší váhy, menšího vzrůstu ale vypadal jako správnej chlap, rozumí srandě, jmenoval se Karel a vypadal nějak takto :

 

 potom, vystoupila žena, nebyla to žádná anorektička, ale ani tlustá nebyla, byla to normální žena, jmenovala se Bára, vypadala asi takto :

 Potom vystoupila menší holčička, byla roztomilá, jejím očkům by podlehl i ten největší kruťas jmenovala se Leontýnka a vypadala nějak takto :

 

 No a nakonec vystoupila jedna starší dívka s knížkou v ruce jménem Marieta :

 

 

Vypadali jako normální, šťastná rodinka

Když z auta vylezli, nejstarší holka chtěla vejít do domu a dočíst si knížku, ale její máma ji zastavila a řekla, že by si měla jít najít nějaké kamarády.

Už teď ???? Řekla dívka posmutněle. Ano už teď, moc dobře víš, že se špatně seznamuješ odpověděla jí její matka. Ach jo, tak já teda půjdu. Řekla, odložila knížku se jménem : Víly a jiná podivná stvoření. A šla se podívat po městě.

Když už byla skoro na kraji města, uviděla les, Marieta byla dobrodružné povahy, navíc četla knížky o podivných stvořeních a věřila na ně i přes pochybnosti jejich rodičů a tak když les uviděla, bez váhání do něj vešla, to jí ale navždy změnilo život, uslyšela jako kdyby něco šustlo v křoví, otočila se a ..........

POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ...... :-D

 

Snad se vám první díl této povídky líbil, byl to opravdu takový seznamovací díl, takže se nebojte, další budou už samozřejmě trošku jiné.

 

Tak jo, můžete se těšit na další díl, zatím se mějte hezky, je pááátečeeeek takže si užijte víkend aaaaaaaaaaaaaaaaa

ČAUKY MŇAUKY. :-D  

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.