Šílené věci

Nejšílenější rekordy z Guinessovy knihy rekordů 2

Mám tady pokračování svého blogu o nejšílenějších rekordech. Dneska ¨Vám opět několik ukážu. Tak co tu máme?


Nejmenší člověk                                                                                    

Muž:

Jméno: Chandra Bahadur Dangi 

Národnost: Nepálec

Věk: 72 let

Výška: 54 cm


I když je Chandra nejmenší muž na naší planetě v jeho životě mu to nebrání. Necítí se jako jiný člověk, sám sebe považuje za normálního, i když trochu malého, člověka.


Žena:

Jméno: Jyoti Amgeová 

Národnost: Indka

Věk: 18 let

Výška: 62 cm


Jyoti se s Chandrou moc dobře zná, světem se dokonce šířila "fáma", že oni dva dotyční spolu chodí a nebo, že mezi sebou mají vážný vztah. Jestli to však byla lež nebo pravda nevíme. Jyoti se stejně jako Chandra považuje za normálního člověka. Dokonce natáčí filmy a píše knihy. Oba dva se kvůli své výšce neodmítají stýkat s lidmi.. Naopak oba dva jsou velmi rádi ve společnosti ostatních lidí.


Nejstarší žena (zapsána v Guinessově knize rekordů)           

Jméno: Misao Okawaová

Národnost: Japonka

Věk: 117 let


Díky čemu žila tak dlouho svůj život? Ona sama tvrdí, že to díky dobrému spánku a tomu, že jdla často Suši.


Jen několik týdnů poté co Misao oslavila své 117 narozeniny zemřela. Díky čemu?: Co byla příčina toho, že tato 117ti letá babička zemřela? To se neví, ale zemřela poklidně v jednom z Japoských pečovatelských domovů. Zpráva o její smrti obletěla celý svět hned potom co zemřela neoficiální přemožitelka Misaio rekordu Mexičanka  Leandra Becerraová.


Nejstarší žena světa (nezapsána v Guinessově knize rekordů)     [Unsupported element format]


Jméno: Leandra Becerraová

Narození: 31. srpna 1887

Místo narození: stát Tamaulipas

Národnost: Mexičanka

Věk: 127 let


Jak zemřela? Její vnuk se vyjádřil: " Pá měsíců před umrtím začala mít Laendra potíže s plícemi. Když k tomu došlo byl jsem s ní. Náhle přestala dýchat. 


Proč nebyla zapsána v Guinessově knize rekordů? Každému dojde, že věk se dá snadno ověřit. Datum narození máte na skoro všech dokladech. Ale tato stařenka kdysi doklady postrádala. Jen díky tomu ji výbor Guinessovy knihy rekordů odmítl zapsat.


Pečovatelský dům, ve kterém stařenka bydlela uvedl, že Leandra měla 5 dětí, které již jsou také po smrti. Úřad naproti tomu napočítal 161 potomků Leandry. To je již celkem velký rodokmen.




Tak a je za námi už 2. článek. Ale to není vše, protože v Giunessově knize rekordů je rekordů tolik, že bych o nich nestíhala psát. Tak se těšte na další článek.


Áju le

PS: Jsem i Youtuberka. Můžete mě začít na Youtube sledovat. Budu za to moc ráda. Na yolutube vystupuji jako Áju le. 


Áhóóóój!

Komentáře

Ajaaaa(Blogujeme společně)

Andy0025: jj, roztomilý jsou, a ano, máš pravdu. Ta ženská je celkem ošklivá a modelkou už asi nebude.. smajl Ale chtěla bych vidět sebe v jejích letech. To už nikdo nevypadá jako miss world. Pokud tak vůbec někdo vypadal i za mlada.. smajl smajl smajl smajl

AjaaaaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Ajaaaa(Blogujeme společně)

Teronka128: Jestli myslíš, u té nejmenší ženy, tak je vidět na obrázku s nejmenším mužem, nebylo tedy potřeba dávat tam ještě jeden.. smajlsmajl Ale díky, že sis všimla..smajlsmajl

AjaaaaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.