Semitry

Značky mobilu- aneb, fakt na nich záleží??

Takže, ahoj všichni!Jak už jste asi z názvu poznali, dnes se budeme bavit o značkach mobilu...


Mezi nejznámějši asi patři iPhone a SAMSUNG. Avšak jsou i Huawei, Sony, LG, a tak dále, a tak dále.       Mohli bychom to vyjmenovávat opravdu dlouho!

Ale znáte třeba Prestigio?? Nebo Sencor, Vonino? Většina z vás asi ne...


Podle mě na značce mobilu ani moc nezáleži. Hlavně že se dá na něm volat, psát sms hrát hry :-D a dostat se na internet. A jestli je to iPhone nebo Microsoft je uplně jedno, co? :) 


Vím, že tento článek může byt trochu krátky nebo nezajimavy, ale je to muj prvni članek, a chci abyste nebyli smutni nebo naštvani že třeba nedostanete iPhone. Vím, že většina z vás by se zrovna z toho nenaštvala, ale pořát to je jen většina :)Pokud to byste se nenaštvali, napište do komentu. Nejsem nic!!


Tak jo, díky za přečteni článku, doufám že se vam líbil, a zase příště!! :-3           Semitry :-D  



Komentáře

Clawdeen77VIP(ANIME!)

No, jako asi takhle... většinu stejně vyrábí ve stejných továrnách... ale! Jestli je to windoes phone nebo cokoli s androidem nebo iPhone, na tom už záleží. Navykání na jiný operační systém si nedovedu moc představit a na windows phone není tak velký počet her a aplikací jako na androidy
Dále se asi budu chtít snažit vyhýbat Samsungu a LG.
Samsung - mobil se sekal po půl roku, (ne, nehrála jsem náročně grafické hry), přestal fungovat po dvo letech (zhruba). Ale jistý vliv mohla mít ta trocha vody, do které chudák spadl...
LG - mobil rok a čtvrt v pohodě, potom se posral software, měsíc reklamace, dorazil pravený a fungoval ani ne týden, další reklamace, opravili ho na měsíc, poslední reklamace a to už uznali vrácení peněz.
Teď mám Huawei a jsem celkem spokojená, byť reproduktor je "nic moc", nejde vypnout zvuk při focení a nenítady klasický internet (prohlížeč), jen chrome, tak jsem si stáhla jiný, ale, hm, nic moc. To mě celkem štve...
Btw, od Prestigia jsme měli tablet a asi po dvou letech odešel.

Clawdeen77To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Helena SVIP(Svět Fantazie ^^)

Huh,já se hlásím z rodiny Microsoft c: Mám lumii 550 v leskle bílé barvě a nemůžu si stěžovat. Za tu cenu,kolik stál je to pro mne bomba. Velikostně akorát do ruky (uhlopříčka 4,7 palce). Paměť je teda celkem nic moc - 8 MB, ale mně to stačí. Hezky fotí,což je pro někoho jako já super. A za největší + považuji já,jakožto chomout nerozbitnost a dokonce přežil i to,že spadnul do bazénu. Celkově jsem spokojená a nevyměnila bych ho. Každopádně mě trochu mrzí,že se na ně vyrábí málo krytů a když jsou,tak zas pro mě ne úplně levný. Ale jinak fajn.

Helena STo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Simka 333VIP(YOUTUBE A YOUTUBEŘI)

Helena S: já jsem taky chtěla lumii ale já prostě si vybírat nemůžu. Takže mám Lenovo (je super a jsem za něho ráda). Ale chci zkusit lumii smajl (stejně mi jí rodiče nekoupí. Když mám mobil za 2 000Kč.... Ale je kvalitní, má dobrý foták a drží rekord přežití u mě mezi dotykáčema!)

Simka 333To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

sisiloboVIP(I love books)

Měla jsem mobil značky Alcatel, ale přestal fungovat, a tak jsem si vybrala dotykovou Nokii s operačním systémem Windows (Androida už nikdy smajl) někdo nemá rád Nokie, ale já jsem s nimi spokojená, jsou spolehlivé, a ano, nerozbitné, což je v dnešní době vcelku velké plus smajl Teď mám Microsoft (takže vlastně Nokii) a jsem spokojená smajl

sisiloboTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Simka 333VIP(YOUTUBE A YOUTUBEŘI)

sisilobo: No dotykové nokie ještě jdou. ALE KDYŽ TI RODIČE NUTÍ TELEFON SE ZELENÝM DISPLEJEM Z ROKU (NEVÍM KDY SE ZAČALI VYRÁBĚT, SORRY) NEVÍM, NĚJAK 1988 NEBO 1998 NEBO NĚCO MEZI TAK JAKO....... Kdo by to vzal když máš úplně úžasnej mobil třeba od Lenova jako já i s novým krytem s legendou o sovích strážcích!smajl

(sorry jako ale legenda o strážcích je nádherná =D)

Simka 333To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Simka 333VIP(YOUTUBE A YOUTUBEŘI)

Jak zazpíval Kovy- Předraženej Ajfoun- NEZÁJEM!
(chyby jsou schválně XDDD)


Vlastně- Mě na značce záleží. Nechci telefony značek:
Asus
Samsung
Nokia(ehm....)
apod.

Asus- Měla jsem od něho tablet. Nekvalitní foták, nekvalitní obraz a vydržel mi necelý rok. A počítače jsou od Asusu prej dobrý, taakže logicky- čím menší tímhorší. (Jo, ted mě zas zhejtíte jak Mishu za to že nemám ráda asus. -_-)

Samsung- Mamka měla samsung za 5 000 Kč, krásnej, zlatej- Využívala ho normálně jako ostatní a po půl roce najednou BLIK! Samsung zhasl obrazovku. Běžel normálně, jen obrazovka byla černá a nic jsme neviděli (logicky smajl). Pak nám napsali že mobil je přetížený, přitom ho mamka využívala mín než já svůj lenovo a1010a20 (už je to 8 měsíců co jsme ho poprvé zapli! Můj rekord smajl).

Nokia- Důvod známe......


Omlouvám se, je to jen můj názor. Jsem spokojená se svým Lenovem. smajl

Simka 333To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.