Movie Star
Hra - Movie Star
Video se načítá
Goodgame Disco
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Operate Now! Scoliosis Surgery
Hra - Operate Now! Scoliosis Surgery
Video se načítá
Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Hra - Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Video se načítá
Frizzle Fraz 4
Hra - Frizzle Fraz 4
Video se načítá
 

Samé 3 roky staré kraviny lmao

Můj kočičí život . 1Díl Noví člen rodiny

Probouzím se někdo mě hladí po zádech a říká Talien stávej,v ten moment si to uvědomím dnes jedeme na moje očkování !Rychlostí blesku vyběhnu z mého pelechu a vyběhnu po žebříku na půdu potom za mnou leze otec mé paničky Laury.Už je skoro u mě nevím co dělat panikařím na očkování se mi stokrát nechce potom mě napadlo že bych mohla vyšplhat na střechu to už je ale pozdě dávají mě do boxu.Snažím se dostat ven vždycky bylo moc lehké otevřít dvířka ale teď to převázali provázkem takže to vyrazit nejde ,uvědomím si že je to marné zkoušet a lehnu si do rohu boxu a snažím usnout.

Probouzí mě bolest a najednou zjistím že už mi daly injekci pořád to bolí a nepřestává,potom mě stčily zase do starého boxu bolest už necítím .
Najednou si všímnu že jsme náš barák přejely a že jedeme dál nevím kam jedem a je mi to jedno.
Asi tak po půl hodině auto zastavilo a mě daly do boxu misku s vodou napiju se potom mi misku odendají a box zase zavřou auto jede dál.

Po hodině auto zastaví a všichni vystupují mě nechají samotnou po chvilce přijdou a dají vedle mého boxu krmení,hračky a další box !
Když jsme doma tak můj box otevřou v kuchyni potom otevřou druhý box a zavřou všechny dveře potom odejdou .Podívám se co je v boxu za cizince je v něm bílá kočka,pozdravím ji mňouknutím a zeptám se jak se jmenuje ona je ticho nakonec vyjde z boxu a skočí na mě začínáme si hrát jako koťátka najednou si všimnu že ona je koťátko !
Potom vejde do kuchyně Laura pohladí mě a kočku a řekne nahlas že se bílá kočka bude jmenovat Kiki koťátko radostí mňoukne a jde k mojí misce a začne jíst moje granule .Přijdu k ní a řeknu í že má misku hned vedle omluví se mi a jde jíst ze svojí misky já jdu jíst ze svojí .


Snad se líbilo !

Kelia =)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.