Rychlé Počteníčko

Padněte mi k nohám protože sem nejk!

Ahoj všichni holky z hpd.cz! Dnes to bude zase článek! Článeček o tom že jsem nej! No a je to tak! Jem nej jsem krásná a tak dál! Vy jste horší. Prostě mně budete poslouchat! A tímto taky zdravím abodku a akalika a elu. Jste dobrý jako já totiž jsme nejky ale já jsem s abodkou nej! Abodka si to nemyslí. Asi......... Takže ahojky







Na Uživateli04 jsem normální.

Komentáře

liankag(ANIME!)

No takže, dneska jsem se vypsala u spoustu článků (Né tvých!) Tak jdeme na tebe, jéj! Další slohovka!

Tyhle články mě už fakt nebaví. Pořád tvrdíš že jsi nejlepší! Koho to zajímá! Říkej to láskavě svým rodičům, my nebudeme padat k nohám a prosit tě, nech princezna zlá čarodějka přestane s tím "Nejky". My máme tady blogy, které aspoň dávají smysl a to nám stačí! Plus gramatika, level bod mrazu, level mínus dvětisíc. Prosím, až je to další troll, přestaň a piš normální články, sakra! My na tohle nemáme chuť.

liankagTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

liankag(ANIME!)

liankag: Počkat...Ale vždyť jsi nejlepší! Ale v stupiditě. Mohla bys získat rekord nejlepší holka v kravinách! Ano, i za to by mohli dávat rekordy!

liankagTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ještěrka 111(budeme skvělé kámošky)

ty vol* přesten s tíma člankama a musím říst že nejsi nejlepší !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Já a tě poslouchat ??????????? nato zapoměn krá** už mě štveš a ne jenom mě ale všechny a s remátou smajl přestan konečně !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ještěrka 111To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Helena SVIP(Svět Fantazie ^^)

Tyhle tvoje sr**ky už opravdu všechny štvou. Všichni víme, proč jsi na Uživatel04 normální...protože jste multi!!!
Ke gramatice...opravdu si dávej pozor na mě/mně, protože v tom děláš pořád chyby. V nadpisu ti chybí před protože čárka (je to spojka),to samé v článku, chybí čárka před totiž.Myslím, že by jsi udělala lépe, když by ses šla učit češtinu a nepsala tyto zbytečné trolly.
Máš pravdu, možná jsi nejlepší, ale ve stupiditě. A i kdyby jsi byla nekrásnější, jak pořád píšeš,což rozhodně nejsi...tak to vlastně nikoho zajímat nebude.
Raději budu tou, co je vzhledem miliontá nejkrásnější, s krásou vnitřní, než holkou vzhledem nejkrásnější ,s povahou nány. Zatímco povaha lidí se mnohdy výrazně nemění, vzhled se změní určitě a co za pár let s obyčejnou nánou?
Bohužel, jsi cílovým zbožím těch, co chtějí mít vždy to nejlepší. Těch co každý rok vymění telefon, každé 3 roky auto a každých 6 let holku. Nechtěla bych být nový iPhone, nové Porsche, ani být nejkrásnější dívka na světě, neb dnes by mě sice všichni milovali, ale zítra bych byla zastaralým zbožím v bazaru.
Toť vše.
A Hell se ti poroučí.

Helena STo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Renáta01VIP(Bradavice)

Ty jsi urazila abodku , akalika a elu. Víš co to znamená? A já myslela že jen YouTube má ralovinu.....
Na uživatel04 jsi normálnísmajl what?!
Tímto chci k tobě domů pozvat:
Samrau, Jeffa a EEeEE a možná Chuckyho.
Jigglypuffové tě znají jako rakovinu HPD. Že ano? Pusheen může potvrdit. Co se namáhám. To ty jsi urazila čuníky. Ti se ti taky pomstí. Naschle.

Renáta01To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Helena SVIP(Svět Fantazie ^^)

Vstupné do psychiatrické léčebny v Bohnicích je dobrovolné! smajl Jo,sestři?! Hlavně ji nedávejte vedle mého pokoje,který sdílím společně s mojí třídou!!
Ne...to tě pořád baví dělat si z nás srandu (pěkně blbou srandu)?

Helena STo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

papipouVIP(Creepypasty)

zlá čarodějnice: Milá zlá čarodějnice.
Jestli si teda "normální", tak mi vysvětli, proč ze sebe děláš DEBILA!!!! A já vůbec, nevěřím že jsi normální. Ne. Ty NEJSI normální! Protože normální člověk by udělal když už 1-2 články a nechal by toho. To bych udělala já jako profesionální troll...xD Ale jinak PROSÍM! PROSÍM jestli jsi normální, NECH TOHO! prosím. Tvoje články mi snižují íkvé. Protoze si íkvé tikve. Vidíš,už dělám gramatický chyby. Moje IQ bylo dle IQ testu na můj věk "nadprůměrné" (myslim že tak 130 IQ te nwm) ale te u je podprumerne. I muj mobil hacal blaaaaznit protoze najednou mi nejdou psat hacky a carky (to jako fakt!!!!!!!) uz pls toho nech. Diky. smajl

papipouTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

malířkaVIP(Girl´s Dream)

zlá čarodějnice: Nepřestaneš......lidi s mozkovou poruchou nás nepřestanou zatěžovat nanejvýš trapnými blbostmi, protože jsou duševně choří a v tvém případě úplně vygumovaní......

malířkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.